Hvor meget gas er der i flasken? Hvor langt rækker gassen? Truma har svaret på et spørgsmål, som campisterne ofte stiller sig selv: Truma LevelControl beregner gasniveauet nøjagtigt og nemt via en app. Kunderne får dermed et detaljeret overblik over mængden af gas, og det nu mere præcist end før i tiden. Appen viser ikke kun niveauet i procent og gasmængden i kilogram. Den informerer også, om hvor længe gassen rækker.

Spørg til gasforråd via Bluetooth og SMS

Det lille apparat måler ved hjælp af ultralyd, hvor meget gas der er i flasken og overfører dataene til Truma iNet Box via Bluetooth. Denne sender så informationerne til en tablet eller smartphone. Dette sker i køretøjet eller i nærheden af køretøjet via Bluetooth og SMS, når man er undervejs. Kunder kan nemt spørge om gasniveau og resterende brugstid fra siddegruppen i kabinen, i forteltet samt på vandre- eller skituren. Og det endda fra op til fire smartphones eller tablets på samme tid. Man kan også indstille en SMS-alarm: Campister får så automatisk en SMS, når der kun er lidt gas tilbage i flasken.

Gasflaske-database til hele Europa Truma LevelControl kan bruges overalt: Den kan bruges med alle normale europæiske gasflasker af stål og aluminium. Kunderne vælger landet fra Truma Appens database samt flasketypen ud fra 26 modeller og kan navngive den individuelt. Findes en flaske ikke i databasen, kan kunderne selv definere en type. Sensoren konfigureres derefter automatisk til den valgte flaske. “Databasen er oprettet, således at den nemt kan tilpasses og udvides til kommende krav”, forklarer Bernd Gerlach, leder af European Retail Management. Der kan bruges to LevelControls parallelt med hinanden, når kunden har to flasker og ønsker at holde nøje øje med forrådet. I dette tilfælde viser appen niveauet i de to flasker hver for sig.

Nem og praktisk

Truma LevelControl er klar til brug med det samme: Den placeres nemt med magneter midt under flaskebunden. Ingen kabler, ingen tilslutning, ingen montering. Apparatet skal kun tilkobles iNet Box i køretøjet. For at fastgøre apparatet under aluminiumflasker skal der bruges en spændeplade, der fås som ekstraudstyr. LevelControl drives med batterier og overholder allerede i dag de seneste krav til eksplosionsbeskyttelse iht. kommende krav fra DIN EN 1949 og kan dermed bruges i gaskasser uden problemer. En SMS-alarm giver dig besked, når AAA-batterierne skal udskiftes. De holder ca. et år.

LevelControl udvider Truma iNet System med en ny nyttig funktion. “Dermed går vi et skridt videre mod forbundne fritidskøretøjer og gør endnu en gang campingturen noget lettere og mere behagelig”, forklarer Bernd Gerlach.

Truma LevelControl fås hos forhandlerne fra august 2017 og koster 1.199 DKK.

Se mere her.: www.truma.com

Annonce:

Efterlad din kommentar