Duralite instruktørstol

Der findes et hav af stole og ikke mindst forretninger, herunder netbutikker der sælger dem. Ofte falder nogen for en stol på nettet som ser så dejlig ud for ikke at tale om prisen, som er så lav. Så den bliver købt på nettet og stor er glæden når den ankommer. Men det er ikke altid at glæden varer længere end til man sætter sig i den første gang. Og så kan det godt være noget bøvlet at skulle returnere sådan en stol med posten.

Et godt råd Det kommer nok ikke bag på nogen at det bedste er at besøge en campingforhandler og sætte sig i de stole som man er interesseret i. Så kan man med det samme afgøre om det er den stol man vil købe. Det samme gælder kvaliteten. Når man står med stolen i hånde ved man hvad man får. De danske campingforhandlere har et stort og varieret udvalg i borde og stole og andre campingmøbler, så brug lidt tid på at besøge et par forhandlere så du finder det rigtige med det samme.

Nyheder fra Wecamp En af de mange nyheder på møbelsiden fra Wecamp er instruktørstolen DURALITE og LUNA stolen.

DURALITE er en let kompakt instruktørstol fremstillet i det ultra lette DuraLite materiale som er en ny patenteret magnesiummetalart, der ikke har været brugt før. Det er ca. 36% lettere end aluminium, og i mange henseender også stærkere. DuraLite absorberer 50% flere vibrationer end aluminium under belastning, og er 37% mere fleksibelt. DuraLite findes i naturen og den er 100% genanvendeligt.
• Farve: grå med lakeret stel
• Vægt 2,8 kg
• Vejl pris kr. 499,-

LUNA stolen med fodstøtte

LUNA stolen er en syvpositions stol, med gråt lakeret stel, hvor den unikke siddekomfort er blevet optimeret ved at den har fast sæde og elastik i ryggen.   Der kan tilkøbes en fodstøtte, så stolen kan omdannes til en ”liggestol”. Derved har stolen flere funktionsmuligheder og du sparer plads, når du skal på ferie.
• Syv positioner
• Farve sort/grå med lakeret stel
• Vægt 4,7 kg

Vejl pris kr. 599,-
Fodstøtte vejl. pris 229,-

Stolene er allerede nu på lager hos din campingforhandler.

Se mere her.: http://www.camper.dk/

Annonce:

Efterlad din kommentar