Averso

CAMPING:
Oprydningsudsalg hos landets campingforhandlere rummer gode muligheder for at gøre en god handel.

Hos landets campingforhandlere er man så småt gået i gang med den store sæsonoprydning, og for campisterne er det godt nyt.

Det er nemlig nu, at der er mulighed for at gøre et godt kup i form af nyt udstyr til campingvognen eller måske ligefrem en helt ny campingvogn eller teltvogn.

– Har man mod på at tage lidt rundt og besøge de lokale campingforhandlere, kan man sagtens være heldig at gøre en god handel og komme hjem med en vare betydeligt billigere, end den var først på sæsonen, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Branche i fremgang
Sæsonoprydningen handler for campingforhandlerne om at få ryddet hylderne og gjort plads til det nye sortiment af produkter. Der er nemlig igen kommet godt gang i salget hos landets forhandlere. Seneste tal for salgsfremgangen på nye campingvogne lyder på næsten 10 procent sammenlignet med sidste år.

– Vi oplever i disse år en øget interesse for campinglivet, hvilket selvfølgelig kan mærkes ude i forretningerne, siger Jesper Behrensdorff og fremhæver i den sammenhæng, at sensommerens oprydningsudsalg også rummer mulighed for at tage bestik af den kommende sæsons campingmodeller.

– 2017 modellerne begynder at komme fra fabrikkerne nu, så hvis man går med overvejelser om at købe en ny vogn, kan man allerede nu indlede sin research.

Fakta:
Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

Læs mere på: http://www.campingbranchen.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar