954070-instruktoerstol-duralite
Duralite instruktørstol

Der findes et hav af stole og ikke mindst forretninger, herunder netbutikker der sælger dem. Ofte falder nogen for en stol på nettet som ser så dejlig ud for ikke at tale om prisen, som er så lav. Så den bliver købt på nettet og stor er glæden når den ankommer. Men det er ikke altid at glæden varer længere end til man sætter sig i den første gang. Og så kan det godt være noget bøvlet at skulle returnere sådan en stol med posten.

Et godt råd Det kommer nok ikke bag på nogen at det bedste er at besøge en campingforhandler og sætte sig i de stole som man er interesseret i. Så kan man med det samme afgøre om det er den stol man vil købe. Det samme gælder kvaliteten. Når man står med stolen i hånde ved man hvad man får. De danske campingforhandlere har et stort og varieret udvalg i borde og stole og andre campingmøbler, så brug lidt tid på at besøge et par forhandlere så du finder det rigtige med det samme.

Nyheder fra Wecamp En af de mange nyheder på møbelsiden fra Wecamp er instruktørstolen DURALITE og LUNA stolen.

DURALITE er en let kompakt instruktørstol fremstillet i det ultra lette DuraLite materiale som er en ny patenteret magnesiummetalart, der ikke har været brugt før. Det er ca. 36% lettere end aluminium, og i mange henseender også stærkere. DuraLite absorberer 50% flere vibrationer end aluminium under belastning, og er 37% mere fleksibelt. DuraLite findes i naturen og den er 100% genanvendeligt.

• Farve: grå med lakeret stel

• Vægt 2,8 kg

• Vejl pris kr. 499,-

954105-luna-med-fodstoetteLUNA stolen er en syvpositions stol, med gråt lakeret stel, hvor den unikke siddekomfort er blevet optimeret ved at den har fast sæde og elastik i ryggen.   Der kan tilkøbes en fodstøtte, så stolen kan omdannes til en ”liggestol”. Derved har stolen flere funktionsmuligheder og du sparer plads, når du skal på ferie.

• Syv positioner

• Farve sort/grå med lakeret stel

• Vægt 4,7 kg

•Vejl pris kr. 599,-

• Fodstøtte vejl. pris 229,-

Stolene er allerede nu på lager hos din campingforhandler.

Isabella præsenterer – Sommerens bedste siddepladser
Forteltproducenten Isabella har i mange år været kendt for fortelte i høj kvalitet. Nu kan man også møblere forteltet med Isabella møbler. Og man kan i alle tilfælde få en god plads i solen med en Isabella stol eller solseng, også selv om man hverken har et Isabella fortelt eller er campist. Man skal bare have sans for gode siddekomfort og kvalitet.

Kend dem på detaljerne
Møbler, der skal bruges til camping, skal være behagelige, lette at rengøre, lette at transportere og fylde mindst muligt, når de er pakket sammen. Men de skal også kunne tåle til at blive brugt. De har ofte et hårdt liv og hos Isabella har udviklingsafdelingen sat sig selv det mål at sikre møbler, der opfylder alle de krav og så skal de have en flottere finish og længere levetid. Som de siger i udviklingsafdelingen hos Isabella: Vi går ikke efter at skabe det billigste produkt, men det, der er billigst på sigt.

Stolen Odin fra Isabella
Stolen Odin fra Isabella

 

fylder stort set intet når den er klappet sammen. Det er dejligt når den skal lægges i et magasin. Vejledende udsalg kr. 750,-
fylder stort set intet når den er klappet sammen. Det er dejligt når den skal lægges i et magasin. Vejledende udsalg kr. 750,-

 

Campingmøbler kan opfylde mange krav
Kendetegnene for alle Isabellas møbler er, at de er praktiske, har et flot, enkelt og funktionelt design, er lavet i rengøringsvenlige letvægtsmaterialer. Alt det gør dem mere end velegnede til campingturen, men det gør dem også velegnet til altanen, terrassen eller til at komme med på søndagsturen i bagagerummet, hvis man både vil have en stol med god siddekomfort og ikke bruge mere plads til opbevaring end højst nødvendigt.
Isabellas møbelsortiment indeholder både solsenge, stole, borde og foldeskabe i forskellige udformninger og størrelser.

Sortimentet kan ses hos forhandlerne eller på www.isabella.net

Instruktørstol fra Isabella til en vejledende pris på omkring kr. 249,-
Instruktørstol fra Isabella til en vejledende pris på omkring kr. 249,-

Annonce:

Efterlad din kommentar