vist_i_cm

Pressemeddelelse,;

Det er med den største glæde, at vi nu kan præsentere en helt ny Gasalarm på det danske marked.

3Gas+ alarmen registrerer naturligvis de 3 typer gas som kan forekomme.

BUTAN/PROPAN normal fra flaske gas
Kulilte (CO) som kan komme fra gasdrevet udstyr. Denne type er lugtløs og derfor umulig at opdage ved lugt.
Narkotiske gasser (Bedøvelsesgasser)

De 3 typer gas opfører sig forskelligt.
Kulilten (CO) er lettere end luft og stiger dermed op i campingvognen/Autocamperen eller båden, derfor bør sensoren placeret ret højt ca. 30 cm fra loftet.
Flaskegas og Narkosegasser er tungere end luften, derfor vil det lægge sig ved gulvet. Det betyder, at sensoren bør placeres nær gulvet.

EKSTRA SENSOR.
Derfor er 3Gas+ alarmen er udviklet sådan, at der direkte kan tilsluttes en ekstra sensor, så du er sikker på, at alarmen reagere på alle de 3 typer gas.

Da 3Gas+ alarmen er helt nyudviklet, har det betydet, at vi har fået lavet den langt mere elegant end tidligere typer.

Her kan du se billeder og størrelse – Vi mener det er en af de mindste og mest effektive på markedet. Alarmen måler kun 5 x 5 x cm og den ekstra sensor 2,5 x 2,5 cm.

Nye effektive sensorer
For at gøre alarmen så effektiv som muligt, er den opbygget med et varmelegme, som får luften til at stige op forbi selve sensoren, sådan at der skabes bevægelse i luften omkring sensoren – Det er den mest effektive måde til at sikre den bedst mulige følsomhed, i en lille alarm.
Følsomhed og selve alarmen er mindst lige så effektiv som større og dyrere alarmer. På fuld styrke afgiver den et signal på mere end 80 dB. Selve alarmen skal blot tilsluttes 12 systemet i campingvognen/autocamperen eller båden.

Vi glæder os virkelig til at præsentere denne HELT nye alarm for alle vore kunder. Prismæssigt kommer den til at ligge lidt under den gamle type alarm vi indtil nu har solgt, slutter Jens Peter Olesen fra firmaet JEPOTECH ApS som bringer den nye alarm på markedet.

Se mere her.: jepotech.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar