FERIE: Lørdag den 24. marts åbner de fleste af landets campingpladser, og derfor er det nu, at man skal i gang med klargøring af vognen, lyder rådet fra Camping Branchen.

Det er ikke kun landets kirker, som med den nærtstående påske går en storhedstid i møde. Det er også en af campingfolkets helt store festdage, der er i vente, når kalenderen om kort tid viser lørdag den 24. marts. Det er nemlig dagen, hvor hovedparten af landets campingpladser åbner, og dermed er campingsæsonen 2018 for alvor skudt i gang.

– Det er en tradition, at campingpladserne åbner den sidste lørdag før påske, og eftersom påsken falder tidligt i år, så betyder det, at campingsæsonen starter tidligere end normalt. Derfor er det også nu, at man skal i gang med at klargøre campingvognen eller autocamperen, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Camping er for alle

Med klargøring menes ikke blot, at man får rengjort vognen og gået campinggrejet igennem, men også at man overvejer at lægge vejen forbi en af de lokale campingforhandlere, hvoraf de fleste har åbent i påsken. Og man behøver såmænd ikke engang være erfaren campist, for at det kan være besøget værd, påpeger Jesper Behrensdorff.

– For de garvede campister er det selvfølgelig altid interessant at komme ned og se nogle af de nye produkter, som kan forsøde campisttilværelsen, men for den lille børnefamilie, som måske bare drømmer om at komme til at campere, men som holder sig tilbage, fordi de frygter, at det er for dyrt, kan det også godt svare sig at tage en snak med campingforhandleren, siger Jesper Behrensdorff og fortsætter:

– I dag kan man få gode brugte vogne, som prismæssigt svarer til, hvad det koster at tage på en charterrejse med familien, ligesom der også findes nogle gode finansieringsmuligheder. Camping er på ingen måde en uopnåelig drøm, pointer Jesper Behrensdorff og minder i den sammenhæng om, hvad camping alle dage har handlet om, nemlig friheden til at være mobil.

– Ingen ved, hvordan vejret bliver i Danmark, når sæsonen går i gang, men med udsigten til en lang påskeferie, kan man sagtens tage det sted hen, hvor det dufter af forårsvejr, slutter Jesper Behrensdorff.

Se mere her.: http://www.campingbranchen.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar