I år kan familien Christensen på Hedebo Strand Camping fejre deres 50-års jubilæum. I dag er det 2. generation, der driver pladsen. Sønnen, Eric, overtog ansvaret som 23-årig i 1985.

Efter nogle år i USA, hvor Inger og Bendt Christensen bla drev gartneri, besluttede de at tage tilbage til hjemstavnen i Nordjylland. Her overtog de i 1968 Hedebo Strand Camping, der på det tidspunkt havde 125 enheder.

I 1985 startede Eric som 23-årig generationsskifte med sine forældre, der fortsat den dag i dag som godt 80-årige arbejder med og bla er ansvarlige for vandlandet. I dag har campingpladsen 625 enheder, 16 hytter, 4 servicebygninger, egen café, købmand og en meget populær minigolfbane, der bruges af både overnattende gæster og folk fra området.

”Jeg er vokset op med pladsen og de mange fastliggere her. Jeg kender dem og de mine forældre og mig, som var vi i familie, siger Eric Christensen. – Jeg tror, det er en af grundene til, at vi har så mange fastliggere og turister, der kommer igen og igen. De ved, hvem og hvad de kan forvente at finde her.

En trofast stab
Med mere end 90.000 overnatninger hvert år kræves en større og trofast organisation. Siden 2005 har to polske medarbejdere stået for rengøringen af pladsens faciliteter, de beskærer planter, slår de mange tusinde m2 græs, maler og renoverer hytter og andre bygninger. I højsæsonen kommer deres hustruer også og hjælper til, mens de to familiers børn holder sommerferie på Hedebo.

For at bevare den personlige kontakt med de mange gæster, har receptionen lange åbningstider. Primært passer Eric Christensen receptionen, men har siden 2008 haft Bettina og Solvej til at afløse. Det er også de to, der hvert år indretter hytterne og arrangerer events for pladsens gæster. Store som små.

De 50 år skal fejres
Første generation er stadig meget aktive på pladsen og passer bla vandlandet. Og så har Bendt Christensen hele livet samlet på veteran motorcykler, så han nu har ca. 150 spændende motorcykler stående i det, han kalder Danmarks største motorcykel museum.

50-års jubilæet fejres hen over hele sæsonen, og første gave er allerede givet til fastliggerne. Eric har nemlig udvidet sæsonen med en uge, så campingpladsen først lukker ned den 22. september. Lørdag den 14. april fik de helt små gæster så deres gave. En spritny legeplads. Ligesom bedsteforældre og forældre kan tage børnene med gratis i hele uge 27, hvor campingpladsen arrangerer et væld af sjove aktiviteter for dem.

Se mere her.: www.hedebocamping.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar