Campingbranchens årlige sports og fælles begivenhed “Tour De Branche” blev afholdt af et talstærkt felt på Auning Camping i det skønne Djursland.

Branchen har kørt dette cykelløb nu i 3 år og udover den motion vi får, er der lagt stor vægt på sammenholdet de forskellige imellem. Der er fra alle firmaer i branchen og vi får både konkurreret på cyklen og snakket om løst og fast i branchen.

Vi er i år på Auning Camping på Djursland, det er Bjarne “Campingfatter” og hans kone Tina der driver pladsen. Bjarne er en habil cykelrytter og det er også ham der har været med til at lægge de 3 ruter på henholdsvis 40, 60 og 90 kilometer.

Bjarne “Camping Fatter” og Morten fra Isabella byder os alle velkommen og vi får de instrukser vi skal bruge for turen.

Alle gør sig derefter klar til dagens strabadser og som tidligere år er alle i samme trikot med diverse sponsorer der har spyttet lidt i kassen til det gode arrangement.

Campingbranchen laver flere arrangementer over året, men cykelturen her er hvor hyggen er i højsædet og der kan udveksles gode og kammeratlige råd på tværs af hele campingbranchen. Humøret er altid højt og med et vejr som vi blev velsignet af her, kan det kun blive en fantastisk tur.

Nu skal det jo ikke kun være sports udøvelse der skal være i højsædet, både før og efter turen er hyggen så sandelig i højsædet. I den “Bar Hyggelig” er der både god servering og en rigtig hyggelig atmosfære.

“Bar Hyggelig” er baren og spisestedet på Auning Camping. Her kan der købes drikkevarer af enhver art og selvfølgelig også kaffe og the. Her kan man så sidde og hygge sig. I løbet af sæsonen laver Camping fatter flere gode tiltag i baren.

Auning Camping er lokaliseret på Djursland og pladsen kaldes også Djurslands Perle, her er det familien og hyggen der er i højsædet. Pladsen ligger godt placeret med kun 10 minutters kørsel til Djurs Sommerland og med henholdsvis kun 20 – 30 minutter kørsel til henholdsvis Grenaa mod Øst, Nationalparken og Ebeltoft mod Sydøst, Randers og Naturpark Randers Fjord mod vest, Århus mod Syd og kun 15 min. til lækker badestrand mod Nord, er du placeret midt i “Det vildeste Danmark” på en Bynær Campingplads ude i skoven …

Selvom Auning by ligger lige udenfor, har pladsen et lille udsalg af de mest brugte fornødenheder. Der er selvfølgelig også både is udsalg og slush ice til børnene.

Pladsen er en rigtig familie plads med højt til loftet, der er legeplads for de mindste.

Og selvfølgelig er der hoppepuder for både de mindre og lidt større børn. Men med den korte tur til Djurs Sommerland, så er alt vandpjaskeriet flyttet dertil. Til gengæld er naturen lige udenfor døren og der er også mulighed for både almindelige og MTB cykelture i skoven. Skulle man alligevel få lyst til svømmebassinnet, så er der svømmehal med en masse aktiviteter i Auning by.

Pladsen ligger midt i en skøn natur og mange af pladserne ligger skyggefuldt mellem træerne. Der er næsten nye el installationer og pladserne er rimelig flade og derfor nemme at få forteltet op på.

Har I ikke selv campingvogn eller telt, så kan man på Auning Camping både leje teltvogne som er opstillet og indrettet, der er også mulighed for teltleje eller campingvogn.

Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige størrelser, så hvis man ønsker en tur i denne skønne del af Danmark er der masser af muligheder på Auning Camping

Du kan se meget mere om pladsen her.: http://auningcamping.dk/

Campingfatter og Tina ønsker alle velkommen og vi fra Campingbranchen havde en fantastisk cykeltur og en herlig oplevelse på Djursland.

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar