Trods Corona og alverdens andre ulykker … Er det jo med at holde det gode humør, og så har lidt humor jo aldrig skadet nogen
Så hvordan sikrer man sig mod at bryde loven om forsamlingsforbud og sikrer at der er plads til at holde afstand? – Da man jo ikke kan kigge gennem vægge- og lukkede døre …
Vi har i forbindelse med den forestående sæsonstart her på Danmarks måske hyggeligste campingplads lavet et (synes vi selv), sødt lille tiltag der skal sikre at det er nemmere for vore dejlige gæster at overholde de særlige restriktioner vi har været nødsaget til at indføre i en særlig tid.
Der er nemlig indført restriktioner ifm åbningen således at der maksimalt må være x personer på en given facilitet ad gangen for at de har det af sundhedsmyndighederne påbudte areal til rådighed år. Og dette har vi som skrevet løst således at alle vore gæster der er på pladsen udstyres med en træklemme som de så skal benytte når de går ind på de faciliteter hvor nedenstående hænger, og det være sig i INFO/Shop, Fælleskøkken, legepladser mv.

   

Ønsker I at se hvordan dette fungerer i praksis, så er I så velkommen til at kigge forbi Danmarks måske hyggeligste campingplads ude i skoven – midt i byen Auning i weekenden den 1. – 3. maj hvor vi åbner pladsens tresindstyvende sæson (dog uden den planlagte fest).
Yderligere info kan fås ved at kontakte Campingfatter på 2834 9896 eller mail til campingfatter@auningcamping.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar