Blandt 30.000 campingpladser i Europa er Henne Strand Camping ved Esbjerg blandt de fire finalister, når den hollandske campingorganisation ANWB den 11. januar overrækker den anerkendte KCK Innovation Award.

Henne Strand Camping har sammen med pladsens gæster udviklet sin helt egen special-øl, ’Lyngbo Ale’. Det innovative, anderledes og helt unikke projekt har nu givet pladsen international anerkendelse.

”Vi er utrolig stolte og taknemmelige for at være nomineret. Og at vi er blandt finalisterne sammen med tre velkendte pladser i Europa, det er jo helt vildt,” siger det stolte værtspar, Tina og Peder Kristensen.

Hele pladsens projekt
Nomineringen af årets KCK Innovation Award går til campingpladser, der har formået at skabe et unikt innovationsprodukt i den europæiske campingbranche.

Gæsterne har været med gennem hele forløbet, hvilket også var ét af campingparrets kriterier, da de startede projektet sammen med brygmester Mads Jensen fra Ikast Mikrobryg.

En håndfuld events blev sat op henover året. Et forløb, der har budt på konkurrencer, smagspanel, afstemninger – og alt i alt et hav af inputs samt nogle succesfulde arrangementer med stor opbakning fra pladsens gæster.

International anerkendelse
Lanceringen af Henne Strand Campings egen øl, ’Lyngbo Ale’ har været en stor succes, og netop derfor kan Tina og Peder Kristensen nu være stolte over at være blandt Europas fire mest innovative campingpladser.

Henne Strand Camping er nomineret sammen med tre andre europæiske campingpladser: Caravan Park Sexten (Esto/Moso, Italien), Camping de Wildhoeve (Emst, Holland), 50plus Campingpark Fisching (Fisching, Østrig).

Henne Strand Camping har tidligere vundet europæisk anerkendelse, da pladsen løb med DCC Europaprisen i 2016. At campingpladsen endnu engang bliver internationalt anerkendt, er bestemt noget, der vækker glæde blandt værtsparret:

”Vi har mange udenlandske gæster. Så det, at vi endnu engang opnår sådan en fin anerkendelse for vores arbejde, giver forhåbentlig flere campister lyst til at besøge Henne Strand Camping – og Danmark som feriedestination,” afslutter det stolte værtspar, Tina og Peder Kristensen.

Læs mere om projektet: Henne Strand Camping – Øl-glæde her.: http://www.hennestrandcamping.dk/da-dk/oplevelser/%C3%B8l-glaede/

Annonce:

Efterlad din kommentar