Luftfortelte fra Kampa har den seneste tid invaderet det danske teltmarked. Opfindelsen af luftforteltet har revolutioneret rejseforteltet.
Antons Campingcenter i Videbæk har taget konsekvensen af dette og har ryddet en hal og har lavet Danmarks største udstilling af Kampa lufttelte. I den store teltudstilling kan man også se alt det forskellige ekstraudstyr, der er mulighed som fx anneks, elektriske pumper, solsejl, tæpper og belysning.

”Den er ganske enkelt en fantastisk smart og enkel måde at stille forteltet op på”, udtaler Thomas Kaspersen fra Antons Camping, mens han betragter at Kampa forteltet rejser sig helt af sig selv. Det tager kun 10-15 min fra man går i gang til telte er fuld ud opstillet.

”Oppustelige fortelte fra Kampa er det helt store hit, når det gælder fortelte. Vi har stor efterspørgsel, både her i butikken i Videbæk, men også i netbutikken, www.KampaLufttelt.dk

Både i butikken og på nettet har vi hele Kampas udvalg indenfor lufttelte, tilbehør, udstyr og alle de mange forskellige modeller af oppustelige fortelte”, siger Thomas Kaspersen.

”Så har kunden mulighed for at komme ind i  butikken og se, røre og få vejledning, og få et telt med hjem med det samme – eller man kan vælge at bestille på nettet og få leveret direkte til døren.”

Kampa har et bredt udvalg af modeller i alle størrelse, så der er lufttelt til både den lille og den store familie. Bestselleren Ace Air fra sidste sæson forventes også at blive en stor succes i 2017. En nyhed i 2017 er Classic Ace Air Expert, som er lavet i ekstra åndbart materiale. En anden spændende nyhed er det nye store Frontier på hele 8 x 3 meter som forventes også at blive en succes.

”Alle interesserede er velkomne til at besøge os her hos Antons Camping i Videbæk, ved Herning , eller se og bestille direkte på hjemmesiden, www.Kampalufttelt.dk ”, slutter Thomas Kaspersen, mens Kampa luftteltet selv tømmes for luft ved nedtagning.

Annonce:

Efterlad din kommentar