De er specielt populære for par som er på tur. En campervan er, på grund af størrelsen, nemmere at komme rundt med, både i byen, på små og smalle lokalveje og i bjergene. Det er let at finde et sted at sove, stelleplatz, overvåget rasteplads etc. Skal i være et par dage på samme lokation, vil det være rart ikke at skulle pakke ud og ned hver gang du skal forlade opholdsstedet. Og det er her Kampa har én af deres spidskompetencer; Letvægtstelte, Campervan-telte og udstyr til samme, med lav vægt og masser af plads.

De fleste af teltene på denne side kan sættes på biler som VW Caravelle, kasse- og campingvogne med en monteringshøjde mellem 180 og 210 cm.


Kampa Sprint AIR
Sprint Air er en ny model som hurtigt kan sættes op og udvide opholdsrummet i din campervan til det dobbelte. Sprint AIR har vinduer i front og sider med døre inde ved tunnelen og i fronten. Det ekstra brede udhæng giver både skygge og beskyttelse af døråbningen hvis det regner.

Materialerne på Sprint AIR er Weathershield™ 68D, AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise.

Sprint AIR har et bundmål på 280 x 155 cm, tunnelen er 280 x 90 cm og udhænget er 90 cm. Ståhøjden er 200 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Med i leverancen er bl.a. udskiftelig teltbund, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.Kampa Touring AIR TC
Touring AIR TC er et drive-away-fortelt som giver familien optimale bo-ophold når I er i det samme sted i flere dage. Parker din Campervan, slå teltet op ved siden af den og forbind dem med tunnelen. Så kan familien både udnytte campervans køkken og faste installationer samtidig med Touring AIR TC drive-away-forteltets gode pladsforhold. Din nye feriebolig udvides med to soveværelser, et stort opholdsrum (spisestue/dagligstue) og en overdækket terrasse under det integrerede solsejl.

Materialerne er er Weathershield™ TC (åndbart polycotton-stof, som minimerer kondens og giver bedre indeklima uanset vejrforhold), AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise. Kampa Touring AIR TC fås både i en venstre (Touring AIR TC LH) og højre (Touring AIR TC RH) udgave. Med i leverancen er bl.a. stort indertelt (opdelt i to rum, hver med to sovepladser), håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Touring AIR TC har også et samlet bundmål på 610 x 280 cm. Opholdsområdet måler 190x 280, soveområdet 220 x 280 cm, det overdækkede verandaområde 200 x 280 og tunnelen i siden 90 x 290 cm. Ståhøjde i opholds- og verandaområdet er 210 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Nettovægten er 29,45 kg.

Kampa Touring AIR
Touring AIR er magen til Kampa Touring AIR TC. Eneste forskelle er, at materialerne, tekstilerne, er ændret. Det betyder også, at Touring AIR er 2.650 kr. billigere.

Materialerne er er Weathershield™ 68D, AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise. Med i leverancen er bl.a. stort indertelt (opdelt i to rum, hver med to sovepladser), håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Touring AIR TC har også et samlet bundmål på 610 x 280 cm. Opholdsområdet måler 190x 280, soveområdet 220 x 280 cm, det overdækkede verandaområde 200 x 280 og tunnelen i siden 90 x 290 cm. Ståhøjde i opholds- og verandaområdet er 210 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Nettovægten er 22,19 kg.


Kampa Cross AIR TG
Læg mærke til denne model. De fleste Kampa fortelte kobles på siden af fortelt og din Campervan, her der det tilsluttet bag på. Alt efter indretning af bil og fortelt, kan det være en fordel.

Materialerne er er Weathershield™ 68D, AIR tubes og tilslutning til hæk (bag på bilen). Kontakt din Kampa-forhandler og hør om begge tilslutningsmuligheder. Se evt. næste billede. Med i leverancen er bl.a. udskiftelig teltbund, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Cross AIR TG har et samlet bundmål, og opholdsområde, på 270 x 270 cm, tunnelen måler 150x 270 cm. Soveområdet kan indrettes i et Annex (ekstraudstyr). Ståhøjde i opholdsområdet er i midten 240 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Nettovægten er 15,2 kg.

Eksempler på ekstraudstyr:
Cross AIR Annexe (soveanneks)


Kampa Cross AIR
Her ser du en udgave af Cross Air hvor der er tilslutning på siden af bilen. Denne udgave er 30 cm bredere og dybere end Cross Air TC. Tunnelen er smallere men lidt bredere.

Materialerne er er Weathershield™ 68D, AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise. Med i leverancen er bl.a. udskiftelig teltbund, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Cross AIR har et samlet bundmål, og opholdsområde, på 300 x 300 cm, tunnelen måler 90 x 300 cm. Soveområdet kan indrettes i et Annex (ekstraudstyr). Ståhøjde i opholdsområdet er i midten 240 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Nettovægten er 16,15 kg.

Eksempler på ekstraudstyr:
Cross AIR Annexe


Kampa Tailgater AIR
Tailgater AIR er et fortelt designet så større familiebiler kan kobles sammen med teltet. Skal I ud at køre, kobles teltet af, så det bliver stående mens I er væk. Så behøver i ikke pakke ned før I skal flytte til et nyt sted. Læg mærke til det lille praktiske udhæng over indgangen.

Materialerne er er Weathershield™ 68D, AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise. Med i leverancen er bl.a. udskiftelig teltbund, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Tailgater AIR har et samlet bundmål, og opholdsområde, på 215 x 305 cm, tunnelen er 160-220 cm bred. Ståhøjde i opholdsområdet er 215 cm og nettovægten 12,75 kg.


Kampa Action AIR
Action AIR er et praktiske fortelt for to voksne og to børn. Når slusen er på, er der knap 3,6 m i længden og 2,9 m i bredden. Er der behov for det, kan man købe en sovekabine som kan hænge i den ene side af opholdsrummet.

Materialerne er er Weathershield™ 68D, AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise. Med i leverancen er bl.a. udskiftelig teltbund, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Action AIR har et samlet bundmål, og opholdsområde, på 270 x 290 cm, tunnelen måler 90 x 290 cm. Ståhøjde i opholdsområdet er i midten 205 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Nettovægten er 14,83 kg.

Eksempler på ekstraudstyr:
Sovekabine Action


Kampa Trip AIR
Trip AIR har de samme egenskaber som Action AIR, det er bare mindre. Når slusen er sat på din campervan, er der et ”rum” på 2,7 x 2,9 m. Det giver ekstra for et par, eller én alene, på tur.

Materialerne er er Weathershield™ 68D, AIR tubes og dobbelt vulstbånd, så det både kan sættes på teltskinne og kassettemarkise. Med i leverancen er bl.a. udskiftelig teltbund, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

Trip AIR har et samlet bundmål, og opholdsområde, på 180 x 290 cm, tunnelen måler 90 x 290 cm. Ståhøjde i opholdsområdet er i midten 205 cm og fastgørelseshøjden mellem 180 og 210 cm. Nettovægten er 11,75 kg.


Kampa Shelter AIR
Shelter AIR er en serie på tre fritstående solsejl. AIR Shelter er hurtigt at slå op. Du skal bare sætte pløkker i de fire hjørner og pumpe det op i to oppumpningssteder. Ved behov skal du huske at sætte barduner op. Der er fire sidepaneler med som standard. De kan monteres for at få læ mod vind og regn og for at få lidt privatliv.

Materialerne er er Weathershield™ 68D. Med i leverancen er bl.a. solsejl, bund, fire sidepaneler, håndpumpe, pløkpose og bæretaske.

AIR Shelter 200 måler 200 x 200 cm, er 225 cm høj og vejer 3,73 kg.
AIR Shelter 300 måler 300 x 300 cm, er 225 cm høj og vejer 7,90 kg.
AIR Shelter 400 måler 400 x 400 cm, er 225 cm høj og vejer 4,97 kg.


Læskærme og toilettelte
En læskærm minimerer mod uønskede blikke og en irriterende vind. Kampa har tre læsejl, Windbreak – Fog, Windbreak – Midnight og Windbreak – Fern. De er alle 5 m lange, har en højde på 140 cm og vejer 2,74 kg. De har et vandret mønster hvor det midterste giver god udsigt til dine omgivelser.

Toilettelte
Kampa Loo-Loo og Kampa Privvy er henholdsvis et åbent og et lukket toilettelt. De måler begge 120 x 120 cm og er 225 og 190 cm høje. Loo-Loo vejer 2,2 kg, Kampa Privvy vejer 2,8 kg.

Bemærk
Forteltene i denne artikel er beregnet til Campervans, autocampere med en forbindelseshøjde på 160 – 210 cm.
Forteltene er til brug under lette til moderate vejrforhold og touring.
Forteltene er IKKE til brug ved meget kraftige vindstyrker, ved snefald, som fastliggertelt eller ved erhvervsmæssig brug.

Foto: Kampa pressebilleder.

Se mere og find flere detaljer:

Kampa hjemmeside (Dansk udgave):
https://www.kampaoutdoors.com/da-dk/dk/produkter/fortelte-og-telte/campervan-fortelte 

Danske kataloger og prisliste fra Kampa:
https://campingagenten.dk/kampa-fortelte-2/ 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar