På billedet ses det første Kampa luft-telt, som vi oplevede på Sommerkaravanen 2013, ses her opstillet på Bunken Strand Camping. Campisterne gennemgik minutiøst opbygningen af Kampa forteltet.

Campingferies skribent Heine Laursen tager et tilbageblik på Kampa:

Kampa har udviklet deres helt egne Luft-telte med et stærkt oppusteligt luft-stel med navnet “AirFrame”. Dermed er traditionelle stænger erstattet med stærke oppustelige luft stænger, der altid er fastgjort til teltet. 

Én udvendig fyldeventil, fordeler luften til de forskellige luftstænger/kanaler. (Kampa fører til visse telttyper traditionelle stel).

På Sommerkaravanen 2013, oplevede vi for første gang et Kampa Luft-fortelt, uden de kendte stål- eller fiberstænger som vagte stor interesse.

I 2019 så vi på Ferie og Fritid i Bella Center, Kampa Luft-telte som rejsetelt, mindre telte, store telte, læsejl, fortelte til campingvogne og autocampere, et bredt udvalg der kan animere til at tænke i nye baner af et telt. Kampa har også et omfattende udvalg i campingmøbler, tæpper og lamper m.m.

Kampa Luft-telte er uden det traditionelle stangsystem. Stangsystemet er erstattet af luftstænger der er fastgjort til teltet, ingen løse stænger. De enkelte luftstænger/kanaler er forbundene, så hele teltet pumpes op fra en enkelt fyldeventil. Hver enkelt luft-stang/kanal har en ventil der kan åbnes/lukkes alt efter om der skal mere eller mindre tryk i pågældende sektion.

Fyldeventilen tilsluttes den medfølgende dobbeltvirkende manuelle pumpe, eller der kan tilkøbes en elektrisk pumpe. Efter at have pløkket teltets hjørner, tager det få minutter at pumpe teltet op. Det oplyses at det ideelle tryk ligger mellem 8 og 12 psi. Luftkanalerne er testet op til 22 psi. Skulle uheldet være en punktering af en stangsektion, kan pågældende sektion afspærres og det beskadige sted lappes.

Et Kampa Luft-fortelt er tilmed lettere end tilsvarende fortelt med traditionelle stænger.

Se mere under www.campingagenten.dk.

Kampa har et bredt udvalg af iglotelte. Fra de små 2 personers telte til de helt store familietelte. Det mindste vejer kun 4 kg. I baggrunden det lidt større Kampa telt med “forstue” og sovekabine.

 

Kampa Studland Pro Air, i fuld ståhøjde, med sovekabine og stor opholdsstue, et telt der lever op til de fleste teltcampisters forventninger.

 

Kampa Sunshine Pro AIR 300, som en 2019 nyhed kan solsejlet påsættes sider. Træk solsejlet i teltskinnen, pløk hjørner, pump solsejlet op. Det kan vist ikke gøres nemmere. Kampa agenten Peter Outzen viser den store dybde og bredde.

 

Kampa Revo Zip, markisen der rulles ud og kan påsættes sider og lukkes af som fortelt. Passer på campingvogne og autocampere med en skinnehøjde op til 280 cm.

 

Kampa Grande All Season Pro AIR vises her med Pro Annex. Dybde 300 cm, mindste model med en bredde på 330 cm, vejer kun 23,7 kg. Modellen kan udvides med sektioner á 190 cm.

 

Danske agent for Kampa, Peter Outzen viser her det store fortelt, er dette ikke nok kan det øges med ekstra sektion eller anneks, med bagside påsat også ud over campingvognens/autocamperens længde.

 

Kampa Frontier Pro AIR, er et af de populære fortelte med udvidelsesmuligheder.

 

Kampa Club AIR Plus, teltet i den klassiske udformning, her med det oppustelige læsejl Air Break der danner ekstra læ.

 

Kampa fører også et stort udvalg i campingmøbler og tilbehør.

 

Her ses nærbillede af luft-stænger med ventil og som tilbehør “lysrør”. Læg mærke til der i denne model er ovenlysvindue.

 

Kampa dobbeltvirkende manuelle pumpe som følger med luft-teltene.

 

Vi har tidlige bevist et barn kan pumpe forteltet op med den manuelle luftpumpe.

 

Kampa Gale elektrisk luftpumpe til 12 volt kan tilkøbes.

 

Kampa Awning De-Flapper, et tilbehør der på en smart måde kan tøjre en blafrende teltside, i særdeleshed kendes problemet fra solsejl der blafrer ved vindpåvirkning.

 

Har uheldet været ude, kan en punkteret kanal udskiftes eller lappes med dette lappesæt.

Se mere under www.campingagenten.dk.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar