Campingferie.dk har besøgt Fredensborg Camping Center og bedt indehaver Peter Rasmussen fortælle lidt om noget af det udstyr han har succes med her op til sommerferien.

Peter Rasmussen fortæller at der er 4 ting som der er stor interesse for i øjeblikket.

Her står Peter faktisk midt i de 3 mest populære ting i hans forretning nemlig Kampa Dometic lufttelte, O-grillen som du ser i forgrunden og bag Peter og til højre de populære konpressor kølebokse fra FMT.

Her ser du nogle af de mest solgte FMT kompressor kølebokse som virkelig kan køle ja faktisk helt ned til omkring -16 grader kan den også fryse. De kan køre på 230 volt eller 12 volt. De fleste bruger den i bilen på vej til feriemålet på 12 volt, hvorefter den bliver placeret i forteltet og tilsluttet 230 volt når man er fremme ved feriemålet.

Peter fortæller at han nu kan tilbyde sine kunder en lynkobling til O-grillen så man kan fjerne gasslangen og regulatoren under transport. Men modeller er blevet utroligt populære. Peter har altid et stort udvalg på lager i sin forretning.


Den 4. ting som Peter har stor succes med og det er faktisk hele året. Det er hans næsten  4.000 varenumre i reservedele til f.eks møbler, telte, lygter, el dele, batterier, lader, antennedele, tagluger, spejle, undervognsdele, stabilisator, koblingslåse, vandartikler, køkkenartikler, varmeartikler, gasartikler, gasgrille, låse, karrosseri dele, teltstænger, pløkker mv.

Yderligere information:

http://www.fredensborgcc.dk

Fredensborg Camping Center
Hillerødvejen 39B (Indkørsel via Kratbjerg 110)
3480 Fredensborg
+45 48 48 09 70
mail@fredensborgcc.dk
Annonce:

Efterlad din kommentar