Hobby tilbyder en ny funktion, som vil være ideel til alle børnefamilier. Med hæve/sænke-seng placeret over rundsiddebordet kan der skabes i alt 7 sovepladser i Hobby 515 UHK De Luxe.

Med helt nyt layout står den nye Hobby 515 UHK De Luxe til at blive årets familie favorit.

Den tilbyder et børneværelse med to køjesenge forrest i vognen og en siddegruppe med mulighed for opredning. Og når børnene er puttet, kan forældrene trække sig tilbage i den anden ende af campingvognen.

Her er det nemlig blevet muligt at forvandle spisesektionen til en dobbeltseng ved hjælp af den nye hæve/sænkeseng over spisebordssektionen.

Plads til venner og familie

Reder du begge siddesektioner op, kan du gøre plads til hele 7 personer. Derfor er der nu plads til overnattende gæster eller børnenes venner. Campingvognen er også udstyret med et 150 liters Slim Tower køleskab, som gør den endnu mere familiebrugervenlig.

Sænkesengen har flere smarte detaljer. Når den er sænket, har du f.eks. adgang til skabe og hylder over det bagerste vindue. Låsesystemet til hejseværket er praktisk og nemt at betjene.

Hobby 515 UHK De Luxe er med andre ord skræddersyet til dig, der gerne vil have plads til at invitere venner og familie med på årets campingferie.

Se mere her.: www.hobbyinfo.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar