Den nye Hobby De Luxe 515 UHK er én af de fem familiemodeller i den nye årgang. Den har et helt nyt layout med børneværelse forrest og rundsiddegruppe med er en sænkeseng over bagerst. Brug af sænkeseng i en campingvogn er helt nyt hos Hobby. Og det første indtryk er, set i forhold til andre vogne med samme løsning, ganske vellykket.


Når du står i døren er det første man bemærker overskabene som er mindre end normalt. Et nærmere kik afslører selvfølgelig sænkesengen oppe under loftet.


Rundsiddegruppen ser ud til at være i normal størrelse. Hobby har valgt at lade de bagerste overskabe fastmonteret, men i samme størrelse og højde som dem under sengen. Det nye interiørdesign kalder Hobby for ”Olmo Pavarotti / Beige” og den nye polster hedder ”Patch.”


Køkkenblokken er designmæssigt uændret. Bordpladen er blevet lysere og marmorlooket er ændret en smule og køleskabsdøren har fået ny beklædning.


Køleskabet er den velkendte 150 l model fra Dometic. Den nye front hedder ”Fashion Grey” og findes i alle syv 2018 serier.


Toiletrummet står i samme side som døren sammen TV-hylden med fladskærmsholderen på væggen.


Toiletrummet fortsætter i den velkendte udgave.


Børneafdelingen med køjer og siddegruppe er den velkendte Hobby udgave med mulighed for opredning i siddegruppen.


Bordet i siddegruppen har en god størrelse og der er masser af åbne hylder til legetøj og ”dimser.”


Når der skal redes op i siddegruppen har Hobby har en enkel og praktisk måde til at gøre bredden større.


Overkøjen.


Underkøjen med småtingsrum over gaskassen i fodenden.


Sænkesengen har flere smarte detaljer. Når den er sænket har du f.eks. adgang til skabe og hylden over dem ved bagvinduet: Låsesystemet til hejseværket er nemt at betjene og i demomodellen var der monteret USB oplader ved hovedgærdet.


Låsemekanismen frigøres/låses med den store knap under løftehåndtaget, som også samtidig er fæste for stigen når du skal op i sengen. Stropperne er til at holde to sikkerhedsnet.


Vi havde ikke et målebånd med, men sengebredden er selvfølgelig lidt smallere end den opredning der kan laves i rundsiddegruppen. LED lyset ved hovedgærdet er praktisk og kræver ikke meget plads.


Overskabene i rundsiddegruppen.


Overskabet i køkkenblokken.


Der er tre brede skuffer med soft close under køkkenbordet.


Overskabene i børneværelset.


Hobby De Luxe 515 UHK se bagfra.


Der er serviceluge til magasinet under underkøjen. Det skarpe øje vil sikkert opdage at den hvide streg midt på vognen har fået et nyt design.


På nuværende tidspunkt har vi kun fået oplyst totallængde (753 cm), udvendig bredde (230 cm) og totalvægt (1.600 kg) samt den tyske pris. Størrelsesmæssigt er 515 UHK ca. 10 cm længerer end familiemodellen 540 KMFe og den tyske pris er 1.460 Euro højere.

I de kommende uger vil vi vise mere om de nye Hobby modeller.
Klik her og besøg vores YouTube kanal, hvor du bl.a. kan se en video af den nye Hobby Excellent 50 års jubilæumsmodel.
Tekst & foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar