Dagens Hobby er en helt ny nordisk inspireret familievogn med børneværelse bagerst i en af de velkendte Hobby 7,5 m vogn. Det nordiske islæt kendes på placeringen af rundsiddegruppen, der findes forrest i vognen. I 2018 er der i øvrigt 14 modeller med siddegruppen forrest. Har du ikke behov for den separate brusekabine, kan du som ekstraudstyr vælge at få vognen leveret med et ekstra klædeskab i stedet for. Det skal dog bestilles inden vognen bliver bygget på fabrikken. Så det gælder om at kontakte din Hobby forhandler så hurtigt som muligt.


Forrest finder du en stor og rummelig rundsiddegruppe, køkken og dørgarderobe. Der er ekstra bredde på køkkenblokken og USB stik til opladning af mobil og andre elektroniske enheder.


De langsgående sofaer er henholdsvis 164 og 140 cm lange. Den tværgående er 215 cm lang. Her er både loftlampe. Indirekte lys og læsespots.


Køkkenblokken og forældresengen står modsat døren.


Der er god bordplads omkring det sammenbyggede gaskomfur og køkkenvask. Over stikkontakterne er der faste hylder i væggen.


Dørgarderoben har også TV-bord (fladskærmsholder er ekstraudstyr), vitrine og skab. Køleskabet med udtagelig frostboks står ved siden af.


Overskabe og stikkontakter i køkkenblokken.


Åbne skuffer og apotekerudtræk under køkkenbordet.


Åbne overskabe i køkken.


Indgangsdør med solidt støttehåndtag, vindue, affaldsspand (med kost og fejebakke under låget) og to indbyggede skabe med hylder. Dørgarderobe med to skohylder.


Dørsiden set fra rundsiddegruppen.


Klædeskab og vindue mod forteltet i dørsiden.


Dobbeltsenge måler 201 x 136/104 cm. Her er godt med skabe, hylder og lys. I denne vogn kan den separate brusekabine ses gennem døren til børneafdelingen.


Og i denne vogn er der monteret et ekstra klædeskab.


Magasinet under dobbeltsengen. Der er serviceluge til den forreste del.


Et kik ind i børneafdelingen i udgaven med separat brusekabine.


Og et kik i udgaven med klædeskab.


Begge udgaver.


Detaljer omkring toiletrummet.


Køjerne står på tværs bagerst. Der er en enkelt siddeplads med læselampe ved hovedgærdet. Lige en invitation til at læse en godnathistorie højt for ungerne?


Overkøjen har et madrasmål på 201 x 71 cm. Der er Skot med hylder ved hovedgærdet og vindue i fodenden.


Underkøjen måler 201 x 74 cm. Den kan slås op hvis der skal leges på gulvet.


Der er flere hylder ved fodenderne.


Grundrids og nøgledata for Hobby Prestige 720 KWFU.
Se mere om Hobby 2018 på www.hobbyinfo.dk.
Den viste vogn er fotograferet på Caravan Salon Düsseldorf og Køge Caravan Center.

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar