Overblik på 2 minutter

I en moderne verden er 60 år ingen alder, tværtimod. Og det er et rigtig godt udgangspunkt for at forene erfaringen med nye ideer og arbejde med at detaljerne i et af de stærkeste forteltprogrammer i Europa. I farver som findes i den nordiske natur.

I dag kan du se Isabellas syv A-måls fortelte. Første model er det nydesignede Isabella Capri North. Isabellas bud på et let rejsefortelt til hele teltskinnen. Front og sider er syet i Isacryl (Isabellas egen åndbare tekstil i acryl) med mulighed for at vælge mellem stænger i stål eller kulfiberforstærket CarbonX glasfiber. Isabella Capri North er 2,5 m dybt og fås i A-mål fra 675 til 1.175 cm.


En anden stor nyhed er det nye 4 m dybe Isabella Prisma Seed der kan opdeles i flere rum. Front og sider er syet i Isacryl, taget i Isabellas eget Isaroof og stængerne de ekstra stærke Zinox MegaFrame stålrør. Prisma Seed fås i skinnemål fra 950 til 1.225 cm.


En tredje nyhed er Ambassador Insignia, en ny ”blå” udgave den 2,5 m dybe klassiker som blev introduceret for over 30 år siden. Gennem alle årene er Ambassador blevet fornyet i tiden behov og design. Ambassador Insignia har front og sider er syet i Isacryl, taget i Isaroof og stængerne de stærke Zinox stålrør med mulighed for levering med CarbonX som alternativ. Ambassador Insignia fås i skinnemål fra 850 til 1.175 cm.


Ambassador Seed fortsætter fra 2017 årgangen. Dybden er også 2,5 m. Front og sider er syet i Isacryl, taget i Isaroof og stængerne Zinox stålrør med CarbonX som alternativ. Ambassador Seed fås i skinnemål fra 850 til 1.175 cm.


3 m dybe Commodore Insignia fortsætter også i 2018 årgangen. Front og sider er syet i Isacryl, taget i Isaroof og stængerne Zinox stålrør med CarbonX som alternativ. Vil have dit Commodore fortelt stående hele vinteren anbefaler Isabella at bruge de ekstra stærke MegaFrame stålstænger. Commodore Insignia fås i skinnemål fra 850 til 1.175 cm.


Det samme gælder for Commodore Seed som også fortsætter i 2018. Dybden er også her 3 m. Front og sider er syet i Isacryl, taget i Isaroof og stængerne Zinox stålrør med CarbonX som alternativ og MegaFrame stålstænger til helårsbrug. Commodore Seed fås i skinnemål fra 850 til 1.175 cm.


Dagens sidste model er Isabella Penta Thirty. Igen en model med over 30 år i kataloget. Den blev introduceret i 1985. I dag er farverne er de klassisk nordiske. Front og sider er syet i Isacryl, taget i Isaroof og stængerne Zinox stålrør med MegaFrame stålstænger til helårsbrug. Penta Thirty fås i skinnemål fra 875 til 1.125 cm.


Der er aldrig langt til en danske Isabella forhandler. Se bare på kortet her. Hos forhandlerne kan du se alle, eller de fleste modeller slået op. Her kan du også se meget mere om mulighederne for tilbehør og ekstraudstyr.
Se mere om de viste fortelte på www.isabella.net/dk/fortelte/

Foto: Pressefoto
Tekst: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar