Campingtur med rabat på overnatning og test af 4 solsejl – del 2 + film (Reklame)

Vi er nået til solsejl nr 2 som ligeledes kommer fra Isabella. Men dette er et luft solsejl uden stænger. Navnet er Isabella Air Arc.

Peer Neslein fortæller:

Signe og jeg har pakket solsejlet ud og pumpen der følger med er ganske stor. Det er nemlig en dobbeltpumpe som pumper begge veje.

Vi tjekker lige hvor der er ventiler og hvor du pumper op og lukker luft ud. Det sker samme sted på dette Isabella luft solsejl.

Pumpen giver masser af luft og en vigtig ting er at man ikke må pumpe teltet for hårdt op så længe det hænger som det gør, da luftslangerne er klemt sammen.

Her trækker jeg teltet op på midten om med det sammen kan luften komme helt ud i benene. Og så kan du pumpe teltet færdigt. Læs instruktionen der følger med og fortæller hvor meget luft du må pumpe teltet op med. Og heldigvis sidder der et manometer på pumpen (der følger med) der fortæller dig lufttrykket.

Benene pløkkes fast.

Barduner monteres ved benene og i midten af teltet.

Bord og stole er sat op og teltet står klar. Nu mangler der bare en glad kop kaffe og en lille hyggelig kage.

Isabella Air Arc er 390 cm bredt og 260 cm dybt og det vejer kun 12,6 kg og superpumpen følger med.

Luft solsejlet Air Arc fra Isabella er i den kendte gode kvalitet der kan tåle at blive brugt og være ude i regn og sol.

Og det er nemt at sætte op.

Denne dag slutter med en solnedgang som vi fanger på vores drone som du kan se på dagens film.

 

Næste dag er solen forsvundet da vi kommer til Esbjerg, hvor vi lige stopper ved den kendte skulptur med de 4 hvide mænd.

 

Vi har fundet Esbjerg Camping i bogen fra CampingCard og som du kan læse koster det 20 Euro – altså kr. 150 for 2 personer, strøm, bad og evt. hund hvis pladsen tillader hunde.

Se mere om CampingCard ACSI her:

 

Her ser du vores rejserute fra vores tracker (fra JepoTech.dk) fra Kolding til Esbjerg Camping..

Her viser vores tracker (fra JepoTech.dk) i campingvognen hvor vi holder på pladsen.

 

I morgen har vi et nyt solsejl fra Isabella som vi glæder os til at vise dig. Vi finder også et par seværdigheder som du kan glæde dig til de næste dag.

På gensyn

Signe & Peer Neslein

Campingferie.dk

Annonce: