I 2018 er det 45 år siden den første Hobby De Luxe blev præsenteret. Dén gang kunne du også få en Hobby De Luxe 460. Men ikke med dagens indretning. Det franske soveværelse dukkede først op sidst i 1990’erne. Den historie får du senere på sæsonen. Hobby De Luxe har ikke været importeret alle årene. Selv om fabrikken havde modellen, var der to huller i årrækken. I 78-79 og i 82-83 blev den ikke importeret officielt til Danmark. Hobby De Luxe 460 UFe blev præsenteret i 2001, og den har siden været en af de populæreste modeller.


Gennem årene har Hobby været god til at matche indretning, interiør og farver i tiden trend. I disse år er den ”fede hvide” farve populær. Og de nye 2018 tekstiler passer godt sammen med resten af interiøret. Køkkenblok og køleskab står modsat døren. Et plus for køleskabets ventilation og udluftning under madlavning.


Opredning i rundsiddegruppen måler 195 x 137/130 cm. De åbne hylder er praktiske og der er både loftslys, indirekte lys, hjørnelamper og spots.


Gaskomfur og køkkenvask er trukket tilbage så der er god plads ud mod kanten.


Køleskabet er den store udgave på 150 l inkl. 15 l. udtagelig frostboks.


I disse år er overskabene ekstra rummelige.


Skufferne er dybe og har rumdeler på midten. Hobby skriver at de ikke bør fyldes med mere end 10 kg pr skuffe.


Hylderne i overskabene kan tages ud eller flyttes i højden.


Indgangsdøren blev gjort bredere sidste år. Der er myggenetdør i fuld højde, småtingsrum bag det mørke panel og affaldsspand med indbygget kost i låget. Der er knager på siden af klædeskabet.


Klædeskabet er rummeligt og der er gasvarmeovn under det. De fleste vælger at få deres nye Hobby leveret med elektrisk gulvtemperering. På væggen ind mod dobbeltsengen vælger mangt at få vognen leveret med fladskærmsholder med tre svingarme. Så er det muligt at se TV fra rundsiddegruppen.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 196 x 139/110 cm. I 2018 er soveværelset spejlvendt så toilettet tømmes modsat forteltet.


Området omkring håndvasken er temmelig omfattende. Der er bl.a. skabe bag de skrå spejle. Bruseudstyr i det det separate toiletrum er også populært ekstraudstyr.


Åbne overskabe i rundsiddegruppe, over dobbeltsengen og i skabet omkring håndvasken.


Magasinet under dobbeltsengen er dejlig frit for teknik. Bemærk at der er serviceluge ind mod forteltet.


De fleste Hobby De Luxe modeller, også en De Luxe Edition udgave. Her ser du Hobby De Luxe Edition 460 UFe.


Grundrids og tekniske data på Hobby De Luxe 460 UFe.
Se mere om Hobby 2018 på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.Campingferie.dk

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar