I jubilæumssæsonen kan du få tre forskellige Excellent Jubilæumsmodeller. På billedet ser du den jubilæumsmodel Hobby Excellent 540 UL Anniversary Edition. De to andre jubilæumsmodeller er Excellent 560 CFe og 560 KMFe. Hobby Excellent jubilæumsmodellerne har fået en del ekstraudstyr som standard, bl.a. fastmonteret Omnistor markise, Knott ETS Plus stabiliseringssystem, Easydriver mover, sølvfarvede alufælge, Hobbys CI-BUS styresystem med TFT panel, 12 Volts uafhængighedspakke med batteristyring, USB ladestik, mediepakke med LED fladskærm, tuner/modtager, satellitmodtager og DVD afspiller.


Når du kommer ind i vognen virker den meget lysere end 2017 udgaven. Det skyldes bl.a. at overskabenes låger er uden kontraststribe om håndtagene, at der er mindre træ i køkkenblokken og der er ny beklædning på køleskabslågen. Den øverste skuffe har fået træbeklædning og der er ny overgang mellem bordplade og skuffer.


Tekstiler, bordplader og lamper og hjørnehylder er genvalg fra sidste årgang.


I køkkenet er der ny vægbeklædning på siden ind mod køleskabet og om vinduet.


Der er genvalg på indgangspartiet, både den brede smarte dør, TV-arrangementer og skabene over og under.


Køleskabet er den velkendte model på 150 l. Men den udvendige beklædning er ny i 2018.


Overskabe i køkkenblok er også genvalg.


Det samme gælder for indretningen af de brede og rummelige skuffer. Kun skuffefronten på den øverste er ændret.


Nyhederne i soveværelset er de nye overskabslåger og her specielle jubilæumssengetæpper og -puder. Men om de også følger med salgsmodellerne vides p.t. ikke.


Bortset fra varmeslanger og kabler er magasinet i dørsiden helt fri for teknik. Den store hynde skal bruges ved opredning i hele vognens bredde. Hvis den ikke skal bruges, behøver du ikke at have den med.


Toiletrummet står i dørside, og bortset fra en indretningsmæssig spejlvending, er det magen til sidste år.


Der godt med plads både under og bad de mange spejle.


Se f.eks. her.


Jubilæumsmodellerne kendes på det særlige jubilæumsmærke på siden af vognen. Den hvide streg midt på siden har også fået et nyt design.


På nuværende tidspunkt har vi kun få data. Totallængden er på 753 cm, udvendig bredde på 230 cm og totalvægten på 1.600 kg.

Klik her og besøg vores YouTube kanal, hvor du bl.a. kan se en video af den nye Hobby Excellent jubilæumsmodel. 

Se mere om Hobby på www.hobbyinfo.dk

Tekst & foto: JPR
© www.campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar