2015_VinterCamp_06_01_astro_foil

Her ser du et kik ind i det Kampa Ace Air 300 fortelt som var med på Vinter Camp 2015. Forteltet er monteret på en Caravelair Allegra 475.
I forteltet er der lagt et Kampa Continental Cushioned fortelttæppe som har et vævning der ser så tæt at den tillader luft at komme igennem, men ikke insekter. Tæppet er designet så mønsteret er enes på begge sider, men i komplimentære (omvendte) farver. I hjørnerne er øjer til pløkning. Tæppet er let at folde sammen og vejer ca. 400 gram pr kvadrastmeter.

 

2015_VinterCamp_06_02

Under tæppet ligger det nye produkt Astro Foil E, der er en aluminiumsmåtte som beskytter mod fugt og kulde fra jorden. Det betyder bedre komfort og en længere sæson for brug af forteltet.
Astro Foil E består af to lag aluminium med luftbobler imellem og er CE mærket. Det kan lægges direkte på jord og græs, evt. med en presenning under til at forhindre evt. tilsmudsning af fugtig jord og mudder. Astro Foil E leveres i ruller som er 122 cm brede som vejer 207 gram pr kvadratmeter. Måtten klippes af i den ønskede længde og lægges med et lille overlap imellem banerne.

Se film om Astro Foil her: Astro Foil film

 

2015_VinterCamp_06_03

Borde og stole kommer også fra Kampa. Stolene er den ene af seks nye modeller som hedder Amalfi. De findes også med et ensfarvet gråt betræk som hedder Tuscany. Bordet der har det usexede navn, Awing Table TA 1421, er ekstra solidt og måler 110 x 70 cm. Højden er 70 cm.

Se mere her.: Campingagenten.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar