Adria Coral Axess 670 SL

I årgang 2019 fås Adria Coral fås i syv forskellige modeller. Der er tre forskellige udstyrsniveauer, Axess, Plus og Supreme, som alle kan individualiseres efter behov. På billedet ser du Adria Coral Axess 670 SL som bagerst er indrettet med enkeltsenge over en hækgarage, nok en af de aller populæreste modeller.


Her ser du de syv modeller og hvilke udstyrsniveauer de kan leveres med. Der er fem Axess modeller, heraf tre nye, syv Plus modeller (fem nye) og de samme fem Supreme modeller som der også var i 2018 årgangen. Coral Axess er bygget på et Citroen chassis, Coral Plus og Coral Supreme er bygget på et Fiat Chassis. Axess der som standard har en Euro 6 turbodiesel på 130 HK.


Autocampere er ofte meget individuelt udstyret. I denne model er der kun den fremadvendte sofa med to selepladser og vægophængt bord. Læg mærke til de mange overskabe, den store tagluge midt i camperen og at der er en udtræksplade under bordet. Camperens teknik betjenes fra panelerne ved døren. Opredning i siddegruppen måler 210 x 110/60 cm.


Køleskabet på 142 liter står mellem toiletrummet og døren. Tekstilerne hedder Zanna, møbeldekoren Tempo Brown og møbellågene Wood Decor. Adria Coral Axess S 670 SL har en totallængde, udvendig bredde og højde samt akselafstand på 750, 230, 285 og 404 cm.


Vinkelkøkkenet står mellem siddegruppe og brusekabine i førersiden. Der er elektrisk tænding på de tre kogepladser, fem skuffer og et skab under køkkenbordet. Standardvarmeapparatet er en Truma Combi 4.


I soveværelset er der klædeskab under den venstre seng og skab under den anden side. Madrasmål på enkeltsengene er på 200 x 85 og 190 x 85 cm. Opredning i hele bredden måler 210 x 200/190 cm.


Toilettet er todelt med mulighed for at indrette badeværelse i hele camperens bredde. Mellem brusekabinen og sengen er der et smalt klædeskab med bøjle og to skuffer nederst.
Den viste model har en køreklar- og totalvægt er på 2.993 og 3.500 kg.

Adria Coral Plus 670 SC

Næste model er Adria Coral Plus 670 SC som bagerst har en Queens Bed over hækgaragen. Det er værd at bemærke at tre af de syv Coral modeller har en Queens Bed. Coral Plus 670 SC er ny i 2019.


Panelet ved indgangsdøren er mørkt. Tekstilerne hedder Jeanin, møbeldekoren Symphony White og møbellågene Glossy White. Køleskabet er selvfølgelig på 142 l. Standardvarmeapparatet er en Truma Combi 4 med vandvarmer. Et af alternativerne er ALDE centralvarme og vandbåret gulvvarme.


Siddegruppen har L-sofa og bordet står på en centersøjle. Opredning i siddegruppen måler 210 x 110/60 cm. Læg igen mærke til de mange lyse overskabe.


Her ser du køkkenet med åbne skuffer under køkkenbordet. Adria Coral Plus 670 SC har en totallængde, udvendig bredde og højde samt akselafstand på 750, 230, 285 og 404 cm.


I soveværelset er der klædeskabe på hver side af hovedgærdet ved dobbeltsenge. Den har et madrasmål på 195 x 160 cm. Dobbeltsengen har elektrisk justering af højden. Et plus når der ikke er så meget i hækgaragen.


Toilettet er todelt med mulighed for at indrette badeværelse i hele camperens bredde. Den viste model har en køreklar- og totalvægt er på 3.013 og 3.500 kg.

De viste modeller er fotograferet hos Campinggården Slagelse.

Adria Autocampere sælges af to forhandlere i Danmark. Se mere på www.adria.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar