Adrias Coral 2018, som kommer i en ny opdateret udgave, fås i 4 forskellige delintegrerede indretninger. Du kan vælge mellem Axess, Plus og Supreme. Adria Coral Supreme fås i tre af indretningerne, Supreme 670 SC (Queens Bed) og Supreme 670 SLT (enkeltsenge foran et stort badeværelse) samt dagens Coral Supreme 670 SL. I øvrigt en gammel kending med enkeltsenge over en hækgarage bagerst. Alle Coral Supreme modeller er bygget på en Fiat Ducato med Euro 6 motorer på 130, 150 og 180 HK.


Den store nyhed er den nye Sky Lounge med Sky Roof over førerpladser og siddegruppen. Begge tagvinduer har sol- og mørkelægningsgardin og kan åbnes.


Den nye tagform, som er ens for Coral og Matrix modellerne, giver en fantastisk rumfølelse og plads til de lækre ”fly overskabe.” I Matrix modellerne giver den gode højde plads til seriens velkendte sænkesenge.


Selv på en gråvejsdag er der nye standarder for dagslys i en delintegreret autocamper.


I standardudgaven er bordet monteret på væggen. I denne model er der ekstramonteret en vinkelsofa med bordet stående på en centersøjle. Her er der 6 – 7 siddepladser om bordet. Adria kalder indretningen for en dinette med L-siddegruppe med option på ISOfix og et femte selesæde.


Indretningen i resten af camperen er klassisk med todelt køkken, todelt toiletrum og enkeltsenge over hækgaragen. Opredning i dinette måler 210 x 110/60 cm.


Døren er 60 cm bred og har vindue, myggenet, affaldsspand, centrallås, støttehåndtag og integreret lys i indgangstrin. Der er kontakter og kontrolpaneler lige inden for døren. I den viste model er der monteret Alde centralvarme.


Adria beskriver køkkenet i Coral Supreme 670 SL således: ”Vinkelformet køkkenblok med gasovn, LED lys, indbygget emhætte, tre kogepladser med el-tænding og stålvask.”


Og så er der også ovn i underskabet. Plus fire dybe skuffer. Bemærk også at der er lys i loftet.


I Danmark er køleskabet på 142 liter med et TV skab ovenover.


Åbne overskabe i køkkenblokken.


Inden vi går videre skal du også lige se de flotte overskabe i passagersiden …


… og dem i fører siden.


Toiletrummet er indrettet mellem køkken og enkeltsengene.


Brusekabinen står i førersiden med et smalt klædeskab ved siden af. Bemærk tørrestangen under ovenlysvinduet.


Overfor er der godt med spejle og hylder bag spejlet på det øverste toiletskab. Der er et stort spejl på væggen, så den grønne streg viser hvor spejlet ”begynder.”


Madrasmål i soveværelse er på 200 x 85, 190 x 85 og 157 x 40 cm. Der er USB opladerstik ved lamperne i hovedgærdet. Bemærk også den store tagluge.


Der er klædeskabe med bøjlestangunder hver fodende.


Ved trappen er der en skuffe i den ene side ved det øverste trin og en lem over det nederste.


Der er teknik og skoplads i magasinerne under sædet ved døren og på den tværvendte del af sofaen. Coral Supreme 670 SL har en såkaldt lav teknik-dobbeltbund. Det giver plads til ekstra stuverum.


Gulvet er i samme niveau i hele camperen. I begge sider er der sidedør til hækgaragen.


Pressebillede af Adria Coral Supreme 670 SL, set skråt bagfra.


Layout og tekniske data på Adria Coral Supreme 670 SL. Adria autocampere sælges af AutoCamp i Låsby. (www.autocamp.dk)

Se mere om Adria autocamper på http://dk.adria-mobil.com/autocampere/

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk 2017

Annonce:

Efterlad din kommentar