Adria Sonic Axess 710 SL – Rigtig god plads for to på tur

Dagens autocamper er er en helintegreret camper i 7,5 m klasen. Både ind- og udvendigt ser den større ud, end målebåndet viser. Til gengæld holder det flotte design, og du behøver ikke at rødme, hvis du kalder den for en førsteklasses autocamper. Der er masser af lækker og funktionelt design. Du sidder godt i førersæder og siddegruppe, og du ligger godt i sengene over hækgaragen, her er mange skabe med en god plads, køkkenet er velorganiseret.

Nøgledata for Adria Sonic Axess 710 SL

Standardudstyret har et godt niveau. Men det er dit valg og sammensætningen af ekstraudstyret som gør det til ”din camper.” Der er selvfølgelig mange muligheder. Så mange at det er bedst at se dem hos den lokale forhandler eller på Adrias hjemmeside.


Kikket fra døren viser et rummeligt opholdsområde, eller salon som Adria kalder det. Sænkesengen over førerpladserne har et madrasmål på 190 x 150 cm.


Siddegruppe set fra køkkenet. Bordet står p en centersøjle og kan rykkes rundt efter behov. Standardudgaven opvarmes af en Truma Combi 4 med indbygget vandvarmer. Denne Sonic Axess har Alde centralvarme med vandbåret gulvvarme og Alde spildevands opvarmning.


Køkkenblokken står bag vinkelsofaen. Læg mærke til det avancerede lys og de flotte overskabe.


Køkkenbord med åbne låg.


Åbne skuffer og skab under køkkenbordet. Gas bageovnen er standardudstyr. Læg også mærke til magasinlåget i gulvet til venstre.


Åbne overskabe over køkkenblok og siddegruppe.


Dørsiden set fra førersædet. Der er TV-plads, kontakter, og skoskab ved døren. Herefter køleskab og toiletrum.


Dør med vindue, indstigningshåndtag og affaldsspand. Sæde t ved siden af døren.


Køleskabet med separat frostboks rummer 167 liter. A: Teknikpanel og hylde ved døren. B: Skab over køleskab. C: Overskab mellem dør og sænkeseng.


Soveværelse med enkeltsenge over en hækgarage, med mulighed for opredning i midten. Læg mærke til knappen i venstre side. Den er til det indbyggede Bluetooth anlæg.


Der er USB oplader og 230 V stik ved hovedgærdet. Det indsatte billede viser klædeskabet under fodenden i førersiden. I begge sider kan fodenden løftes op så du kan nå rummet ovenfra.


A: Klædeskab med elektrisk bøjlehejs. B: Ekstra rummelig skuffe hvis bagerste del også kan nås i Hækgaragen. C: Opbevaringsrum under det nederste trin op i sengen.


Der kan lukkes af til det området med det todelte toiletrum så gulvpladsen kan udnyttes fyldt ud. Her ser toiletrummet i dørsiden. Når toiletskabet et åbent er spejlet flyttet hen foran vinduet.


Detaljer fra toiletrummet i førersiden. Der er et smalt klædeskab i fuld højde mellem sengen og brusekabinen (ikke med på billedet).


Der er dør i begge sider af hækgaragen.


De fem modeller i Adria Sonic Axess serien.

Adria autocampere sælges i Danmark af to forhandlere, bl.a.
Autocamp i Låsby ved Aarhus.
Den viste model er udbudt af Autocamp i Låsby.

Se mere om Adria på: www.adria.dk

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Adria Mobil d. o. o.
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar