Adria Twin Plus 640 SLB – Ekstra rummeligt soveværelse

Adria har tre grundlæggende udstyrstrin i deres forskellige autocampere, Axess, Plus og Supreme. De nye opdaterede Plus modeller er et nærmere bekendtskab værd. Der er flere nye smarte løsninger og et nyt lyst interiør med et stort tagvindue over siddegruppen. Den store 640 model er også populær på grund af sit store soveværelse.


Grunddata på Adria Twin Plus 640 SLB. Adria Twin Plus er bygget på et Fiat Ducato chassis. Og selv om grundudstyret er ok, er der gode muligheder for ekstraudstyr.


Siddegruppe og bagudvendte førerstole. Bemærk tillægspladen på bordet.


Indretningen er traditionel med toiletrummet bag siddegruppen.


Køkkenblokken har OK plads til to på tur. Der er tillægsplade på gavlen og bordbeslag på ydersiden. Så kan du tage bordet ud i døråbningen. Klædeskab og køleskab står over hinanden ind mod soveværelset.


Kompressorkøleskabet er på 90 l, inkl. udtagelig frostboks og grøntsagsskuffer nederst. Glaslåget er todelt så kogepladser og køkkenvask kan dækkes af hver for sig.


Toiletrummet er kompakt, men veldisponeret med vindue, brusebund, håndvask på en svingbar væg, så der kan indrettes en brusekabine.


Soveværelset set fra kabinen. Her er der redt op med alle tre madrasser. Bemærk tagluge, overskabe til tre sider og læselamper og småtingsrum ved bagdørene.


Soveværelset set fra bagdørene. Under sengene er der skabe og småtingsrum i begge sider. De ekstra madras er til opredning i siddegruppen (ekstraudstyr).


I Danmark er Adria Twin Plus serien på fire modeller. De tre øvrige er alle 6 m lange, én af dem har køjeseng over dobbeltsengen bagude.

Adria autocampere sælges i Danmark af to forhandlere, bl.a.:
Autocamp i Låsby vest for Aarhus. (www.autocamp.dk)

Se mere på dk.adria-mobil.com/vans

Tekst og foto: JPR
Grafik: ©
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar