2021 Adria Coral Plus S 670 SL

Adria Coral Plus S 670 SL – Ny udgave af en bestseller.

Adria Coral serien har opnået en imponerende popularitet. Så når der kommer en ny og opgraderet model må man genre forvente lidt ekstra. Den nye Adria Coral serie kommer igen i tre udstyrstrin og 12 modeller i alt. Der er tre Coral Axess modeller, fem Coral Plus og fire Supreme modeller. Modellerne 670 SL og 670 DL fås i alle tre udstyrstrin.

Der er mange nyheder i 2021 modellerne, f.eks. dobbeltbund, ny tagafslutning med integreret lys, nyt design på de store Sunroof, nye LED baglygter, nyt lyssystem, nyt lydsystem, ny Adria March (app) og meget mere. Se det på billederne i artiklen.

Adria Coral Plus S 670 SL data

Nøgledata for Adria Coral Plus S 670 SL inkl. ”Autocamp All in” udstyr.

Adria Coral 670 modellerne er på ingen måde en lille autocamper. Til gengæld er der masse af plads og gode muligheder for indretning af dit eget rullende hjem. To på tur har rigtig god plads, og der er, hvis man kan sove tre i soveværelset, op til fire sovepladser. Er det et permanent behov, er en Adria Matrix en bedre løsning.

Ekstraudstyret er medtaget i skiltets køreklar vægt. Dagens Adria Coral Plus S 670 SL er en forhandlertilpasset udgave som kaldes “Autocamp All in.” – Autocamp fortæller, at det er en fuldstændig køreklar camper der har en ekstra udstyr som standard. Kontakt Autocamp for indholdet af pakker på de udbudte modeller.


Kikket fra døren viser en camper med vinkel-siddegruppen og god gulvplads. Læg allerede her mærke til de nye overskabe, tekstiler og vinduer. Du også herfra se at køkkenblokken er i vinkel.


Det nydesignede opholdsområde med siddegruppe og fremadvendte førerstole.


Der er Sunroof tagluge over bordet og stor tagluge over førerpladserne. Læg mærke til at overskabene går helt frem over førersæderne.


Et kik ned gennem vognens føreside med køkkenblok og brusekabine bag siddegruppen. Læg mærke til at der er flere magasinrum i dobbeltbunden.


Det nye S-line køkken med tre brændere en solid laminat bordplade som er praktisk og let at holde ren.


Tre åbne skuffer med soft-close under køkkenbordet. Bageovnen er, sammen med Nespresso kaffemaskine muligt ekstraudstyr.


Overskabenes design er enkelt, nærmest nordisk, og åbnes med trykknap funktion. Skabsopdelingen er asymmetriske i forhold til størrelse på siddegruppe og køkkenblok.


Åbne overskabe over køkkenblokken.


Overskabe hen over siddegruppe og førerplads. Læg også mærke til de nye små, men smarte og effektive spots i loftet.


Åbne overskabe over siddegruppe og førerplads.


Overskabene i dørsiden, over sædet ved døren og passagerpladsen.


Åbne overskabe i dørsiden.


Dørsiden set fra førersædet. Der er teknikpaneler over TV-pladsen ved døren. Herefter kommer der køleskabet og toiletrummet.


Detaljer: TV-holderen, småtingsskab nederst og et skab over køleskabet.


I det nydesignede soveværelse over hækgaragen er der 2 m lange enkeltsenge.


Åbne overskabe i soveværelset.


Der er tre trin op til sengene. I dørsiden er der opbevaringsskuffer og overfor et klædeskab hvor dørens åbnes ind i skabet.


Et kik ind i klædeskabet og ned i opbevaringsrum under trinnene.


I den en fodende er der hylder med to UDB stik. Bag væggen er der en skydedør (soveværelsesdør) mellem seng og den nye brusekabine som står overfor toiletrummet.


Nydesignet badeværelse med lukket dør ind mod opholdsområdet.


Detaljer fra badeværelset: Skab over toilettet, åbent skab under håndvasken og åbne hylder på væggen ind mod soveværelset.


Den nye dør, her med ekstramonteret vindue og ny affaldsspand på indersiden.
Et kik ind i den store hækgarage, hvor der er et praktisk rum, f.eks. til campingmøbler i dørsiden. Bemærk også elstikkene på hjørnet.


Her er stor luge i begge sider af hækgaragen og flere praktiske rum plus en skuffe som også er de del af magasinet under det mellemste trin.

2021 layouts of Adria Coral

Alle de nye Adria Coral 2021 modeller

Totallængden for de Axess 600 SL er 699 cm, og 749/750 cm for de øvrige modeller. Coral Axess fås både på et Fiat 6D og et Citroen 6D Chassis. Coral Plus og Coral Supreme fås kun på et Fiat 6D chassis.

Adria autocampere sælges i Danmark af to forhandlere, bl.a.
Autocamp i Låsby ved Aarhus (https://www.autocamp.dk/).
Den viste model er udstillet af Autocamp i Låsby.

Se mere om Adria på: https://dk.adria-mobil.com/

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Adria Mobil d. o. o.
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar