Adria Astella – En ny stjerne er ankommet

Hvedebrødsdagene er ved at være ovre. Da den nye Adria Astella blev introduceret i efteråret var der masser af virak om de nye fastliggervogne. Nu har de tre modeller stået rundt omkring hos udvalgte forhandlere, på vinterens store udstillinger og flere Åbent Hus arrangementer. Og de imponerer stadig.
Da jeg stod på Ferie For Alle og lyttede til de mange kommentarer, fik de to Astella modeller også en del kritiske røster. De fleste af dem lød mest af misundelse. Men der var også flere mere velovervejede kommentarer. Plus den sædvanlige portion nedrakning (misundelse). Vi er jo i Danmark. Heldigvis var langt de fleste kommentarer, med rette, positive. Og de flotte, praktiske, rummelig og veludstyrede modeller skal nok dukke op rundt omkring. Her får du en gennemgang af ”den store” Astella.

Nøgletal på 2020 A Astella 904 HP. Læg mærke til den indvendige længde, og den gode rummelighed i opholdsrummet med fem pladser om bordet. Det er praktisk og ser flot ud. Men en del vil nok vælge nogle lavere møbler med stole som har ryglæn.

Når du står i døren, ser du ind på et spisebord mellem køkkenblog og opholdsstue.
køkkenblok og rundsiddegruppe. Får i spisende gæster kan der sagtens sidde 5 – 6 voksne om bordet.

Køkkenblokken fylder hele vognens bredde på 238 cm. Her er store, og rummelige køkkenmøbler.

Der er garderobeskab i siden ved døren og 167 l køleskab samt gas bageovn i den anden side. Bordpladen er også ”godkendt.” Læg også mærke til em-fanget i loftet.

Opholdsrummet er rummeligt med to store sofaer i hver sin side af vognen. Det ”skarpe øje” har sikkert opdaget et drejeligt TV-ophæng i højre side ved vitrineskabet med indbygget lys. Læg også mærke til det ekstramonteret Dometic Fresh Jet 2200 klimaanlæg i loftet.

Der er skabskøje over sofaen i dørsiden. Størrelsen sofa og køje er på hverken køje eller sofa. Vinkelsofaen kan redes op til en seng med et madrasmål på 190 x 107 cm.

Køjen over den smalle sofa. Køjen har et madrasmål på 193 x 69 cm. Der står et stort klædeskab på vej ind mod soveværelset.

Åbne overskabe og vinkelsofaen. Sofaen under den måler 198 x 72 cm.

Dobbeltsengen i soveværelset måler 196 x 150 cm. Der er skabe over og under sengebordet.

Toiletrummet er todelt med brusekabine i dørsiden og toilet samt håndvask overfor. Der kan lukkes af ind mod opholdsrummet og ind mod soveværelset.

Layout på de tre Astella 2020 modeller.
Adria campingvogne sælges i Danmark af 18 forhandlere (inkl. én forhandler på Færøerne) bl.a.:
Bije i Helsinge
Klarup Camping ved Aalborg ()
Møllegården Camping i Thisted
Kronjyllands Camping Center i Randers
Besøg Adrias hjemmeside, hent brochure og find nærmeste forhandler på www.adria.dk 
Tekst & foto: JPR
Grafik: Adria mobil, d.o.o.
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar