Når man ser på layoutet (grundridset) af en helintegreret Knaus Sky I 700 LEG lignet på mange måde tilsvarende modeller i samme klasse. Men når man stå og ser Knaus’en ”live,” så kommer der en markant ændring af indtrykket. Det opstår let en følelse af ”hjem” eller en slags ”her er der rart at bo.” Hvis du sætter dig ind i den, og bliver der en halv times tid, begynder du at opdage en mange af de detaljer som skaber følelsen. En følelse som er med til at gøre den populær. Se flere data om den viste model nederst.


Dørside med køleskab på 145 l. Betjening af camperens er placeret over døren.


Fører side med siddegruppe og køkkenblok. Siddegruppe har bord på centersøjle som kan drejes efter behov, og der er seks siddepladser om det. Tekstilerne hedder Active Rock og er ekstraudstyr.


Køkkenblokken er i vinkel med god plads på køkkenbordet. Under den brede plade ved ryglænet er de plads til en stor fladskærm


Køleskabet står ved siden af døren. Den ekstra brede Exclusiv-dør med dobbelt tætning, vindue med afdækning, knager, indkøbstaske, centrallås, selvtændende lys og meget mere.


Stort toiletrum med separat brusekabine i førersiden, dør mod opholdsrummet og toilet håndvask og toiletskabe overfor.


Detaljer fra toiletrummet.


Soveværelse med enkeltsenge og ekstramonteret ombygning til dobbeltseng. Læg mærke til de åbnehylder langs siden, drejelige sengelamper og småtingshylden ved hovedgærdet.


Udvendig betjening af camperens teknik er samlet bag servicelugen i førersiden.


Tekniske data.


Udstyrsdetaljer fra camperens salgsskilt.


Nederste del af salgsskiltet fra den viste model.

Knaus autocampere sælges i Danmark af PB Autocamper i Allingåbro (www.pb-autocamper.dk)

Se mere på www.knaus-autocamper.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar