Den nye Knaus Sky TI har fået en komplet ”makeover” i årgang 2017
Sky TI er en af de bedst sælgende delintegrerede campere, og den fås i 8 forskellige modeller med en totallængde mellem 643 og 752 cm. Dagens Sky TI 700 MX, som blev vist frem på Camping i Bella, er en af de fire største modeller. Og i 2017 er der f.eks. kommer nyt tag og gulv i GFK glasfiber.


Indvendigt er der flere interessante detaljer. Den viste model, som kan købes hos PB Autocamper i Allingåbro, er bl.a. ekstraudstyret med L-siddegruppe, tagvindue i soveværelse, dør med vindue og automatgear.


Den nye dør med vindue, knager og affaldsspand.


Førersæderne har samme betræk som i siddegruppen (ekstraudstyr). Den viste model er også udstyret med en Fiat Pakke, radio og Sky TI Pakke. Se mere i de vedhæftede PDF filer nederst.


Her er godt med overskabe og i ryglænet er der en holder til et 32 tommers TV og monteringsrør til nakkestøtterne.


I køkkenet er der lækre afrundede former og en køkkenvask med en god dybde. Der er dybe trådskuffer i den lange del under køkkenbordet.


Læg også mærke til de elegante håndtag, armaturet og krogen til viskestykket.


Køleskabet på 145 liter står i skabene overfor køkkenblokken. Læg også mærke til knagerne i ”hullet” mellem spejlet og døren.


Dobbeltsengen står over en hækgarage og den kan skydes lidt ind om dagen. Når der skal soves måler madrassen 192 x 140 cm.


Toiletrummet er indrettet i begge sider af camperen. Toilet og håndvask er indrettet i et rum i dørsiden. Når der skal bades, kan der lukkes af med døren ind mod køkken og med en skydedør mod dobbeltsengen så du får et stort badeværelse for dig selv.


Brusekabinen har rund skydedør og en udluftningsventil i loftet. Og der er god frasætteplads omkring håndvasken.


Klædeskabet er delt i to og står ved siden af hovedgærdet.


Her er en væglomme i hver side og en flot og praktisk hylde over hovedgærdet.


Skandinavien har fået sine egne afdæmpede stafferinger.


Hækgaragen er meget regelret facon og en god indvendig højde. Låse og håndtag ser ekstra solide ud. Lugen i førersiden er ekstraudstyr.


Grundrids og ekstraudstyr på den viste model.
Knaus autocampere i Danmark sælges af www.pb-autocamper.dk

Se mere om Knaus Autocampere på www.knaus-autocamper.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar