Dagen autocamper var én af de største og mest luksuriøse modeller som vi fik billeder med hjem fra Düsseldorf. Vi vidste godt at den kom til Danmark, men ikke præcis hvornår. Mon ikke den dukker op på nogle af de store vinterudstillinger? Lig nu kan du se den hos PB Autocamper i Allingåbro. Modellen er ikke ny, men den er lige imponerende hver gang man kommer ind i den.


Når du står i døren er lægger man straks mærke til det store køkken og den store siddegruppe.


Der er 8 gode siddepladser om bordet. Her er Ramme-vinduer med dobbelt rollos og sænkesengen har et madrasmål på 200 x 150 cm.


Den obligatoriske vitrine findes ved døren over støttehåndtaget. Læg også mærke til lyset, HEKI taglugen med lys og klimaanlægget.


Selv om der er gaskomfur, dyb køkkenvask og integreret affaldsspand i køkkenbordet, er der stadig plads til andre ting. Efter køkkenblokken er der et toiletrum og et stort klædeskab.


Bemærk også de smart indbyggede hylder, hylden under overskabet, lyset under bordpladsen og så lige en krog til et viskestykke.


Køleskabet, der rummer 190 l inkl. 29 l frostboks, står ved siden af døren. Og der er gasovn øverst.


Overskabene har soft-close og der er plads til en kaffemaskine i vitrineskabet.


Der er godt med skuffer og opbevaringsmuligheder under køkkenbordet.


Døren er bred, stor og solid. Her er myggenet i fuld højde, affaldsspand, plissé for vinduet og knager over ruden. Teknikpanelerne er placeret bag en skabslåge over døren.


Når du går gennem det store badeværelse er der to trin op til sengene.


Hvid du åbner døren til toiletrummet og lukker ind mod køkkenet får du dit eget store badeværelse med toilet og køkkenvask overfor hinanden.


Håndvask og den store brusekabine står i dørsiden.


Klædeskabet og toiletrummet står overfor. Denne camper opvarmes med Alde centralvarme og der er monteret håndklædeholder ved toilettet.


Den lukkede dør ind mod opholdsafdelingen.


De store enkeltsenge i soveværelset har et madrasmål på 203 x 85 cm. Soveværelset har sit eget klimaanlæg og der er flere åbne hylder og mulighed for at oplade mobil om natten. Læg også mærke til designersengetøjet.


Plads til skjorter i den ene side og strømper eller sko overfor.


Der er så god plads i den store opvarmede hækgarage, at den har en fabriksmonteret opbevaringsreol.


Åbningen i lugen til hækgaragen måler 115 x 95 cm. Lagde du mærke til at camperen er treakslet? Den store markise er også ekstraudstyr.


Dagens Knaus Sun I 900 LEG forfra ved siden af dens søstermodel Knaus Sun I 900 LX (Queens Bed) set bagfra.


Grundrids og data på Knaus Sun I 900 LEG.
Knaus Autocampere sælges i Danmark af PB Autocamper i Allingåbro.

Se mere på www.PB-autocamper.dk og på www.knaus-autocamper.dk

 

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2017

 

Annonce:

Efterlad din kommentar