Polar 680 TR TDS Selected: Mobil helårsbolig fra Lapland

Denne Polar blev introduceret som én af de nye modeller i 2017. den har en karosserilængde på 680 cm og her er masser af plads til to. Her er alt det du kan forvente dig af en velbygget Svensk campingvogn.

Nøgledata på Polar 680 TR TDS Selected

Indretningsmæssigt er 680 TR TDS nem at finde rundt i. Her er en stor rundsiddegruppe. Den traditionelle dørgarderobe med varme i bunden, et meget stort køkken med kompressorkøleskab overfor. To store klædeskabe ved indgangen til soveværelset med en tværvendt Queens Bed, som har et natbord på begge sider. Bagerst et stort toiletrum (badeværelse) med en stor brusekabine. Masser af overskabe, centralvarme med vandbåret gulvvarme, og masser af overskabe. Lasteevnen er hele 813 kg, så alle de mange skabe kan godt bruges.


Der er næste uforskammet god plads i opholdsafdelingen. Har du brug for det, kan du godt få et vinkelkøkken. Så hedder modellen bar Polar 680 TR TD VK Selected. Polars forskellige modeller fås i tre udstyrs trin, Original, Selected og Customized. Derudover kan modellerne 590, 680 og 730 også fås i en særlig Edition udgave. Besøg den lokale Polar forhandler eller se mere på fabrikkens hjemmeside. Der er virkelig mange muligheder.


I 2020 er en af de store nyheder er et 7” betjeningspanel ved døren. De7 har indbygget DAB radio og Bluetooth og er hjertet i overvågning og betjening af vognens teknik og kommunikation med Polars egen AR-app. Rundsiddegruppen er stor og rummelig. En opredning her måler 225 x 160 cm. Læg også mærke til hævede ryghynder i hjørnerne. Alle tekstiler sys i Sverige.


Åbne overskabe i rundsiddegruppen.


Den store køkkenblok dominerer i den ene side af vognen.


Der er god plads på køkkenbordet.


Åbne skuffer under køkkenbordet og med affaldssortering under komfuret.


Åbne køkkenoverskabe med gode mulighed for at ændre på hyldernes placering.


Dørside med TV-plads ved siden af kompressorkøleskabet. Der er også indbygget tørring i skoskufferne under TV-hylden.


Dør med vindue og myggenet i fuld højde. Detaljer fra dørgarderoben.


Kompressorkøleskab på 170 l (inkl. frostboks) og et kik ind i åbne klædeskabe.


Dobbeltsengen trukket op i ”dagstilling.”


Dobbeltsengen set fra fodenden.


Åbne overskabe i soveværelset.


Oversigtsbillede fra toiletrummet.


Detaljer fra toiletrummet.

Navnet på Polar 680 har en lidt pudsig historie

I 2014 gennemfører Polar en større navne-rokade på de forskellige modeller. Polar 680 serien skiftede navn til Polar 700. Sikkert for ikke at skabe for meget forvirring. For Polar 680 havde en indvendig længde på 675 cm, og hed derfor nok 680 i 2013 og før. Men navnet holdt kun i tre sæsonen.

For i 2017 valgte Polar at navngive deres modeller efter karosserilængden, og så Polar 680 dukkede op igen. Men navnet var ikke en omdøbning af Polar 700, for det var Polar 620 som havde en karosserilængde på 680 cm. Så det var Polar 620 som blev til Polar 680. Det samme som modellerne fra 2017 til 2020 har. Polar 700 kom til at hedde Polar 730. Godt man ikke er reservedelsmand. 😉


Layout på de syv Polar 680 modeller.

Polar sælges i Danmark af tre forhandlere, bl.a.
Hinshøj Caravan vest for Randers  
Den viste model kan bl.a. købes hos Hinshøj Caravan.

© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar