Specialmodel til helårsbrug

Hvis du køber en af de 7 Polar Edition modeller behøver du ikke at spekulere i specialudstyr til de i forvejen veludstyrede helårsvogne. Polar Edition modellerne findes i 590, 680 og 730 serierne. Se mulighederne nederst. Det udvendige udstyr er bl.a. LED-lys foran, træktøjsafdækning, fælge i sort design, serviceluge til magasinet under dobbeltsengen, dør med vindue og Midi Heki tagluge.


Nøgletal på Polar 590 CTV Edition. Har du behov for ekstra lasteevne, kan du tilkøbe en højere totalvægt. Den viste model kan også fås i en spejlvendt udgave (så hedder den 590 VTH) med dobbeltsengen modsat forteltet.


Når du står i døren, ser du over mod den store køkkenblok. Læg mærke til det omfattende lys med mange tilpasningsmuligheder.


I dørsiden er der bl.a. dørgarderobe, køleskab, mikroovn, klædeskab og dobbeltseng. Det indvendige Edition udstyr er bl.a. gråt sofabetræk med matchende gardiner, sengetæppe og gulv i antik planke-design og udluftningsluge(r) ved sengene. I køkkenet er der et antracitgråt vægpanel, ekstra stort køleskab med separat fryser. Og så leveres vognen med en kombineret radio/CD-afspiller.


Vinduet i døren er en del af Edition pakken. Dørgarderoben har varme under bøjlestangen. Praktisk når du kommer hjem med en fugtig jakke.


Der er TV-plads med antennestik og to praktiske hylde. Køleskabet rummer 175 l inkl. den separate frostboks på 31 l.


Opredning i rundsiddegruppen måler 225 x 160 cm. Både køkkenblok, vandpåfyldning og toiletrum er placeret modsat døren. Så det kan serviceres modsat forteltet.


Køkkenblokken har en god størrelse med god plads under og over køkkenbordet. Læg også mærke til beklædningen rundt om køkkenvinduet. Det er en del af Edition pakken.


Åbne skuffer og skab under køkkenbordet.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 198 x 142/135 cm. Her er godt med overskabe og et ekstra klædeskab ved siden af toiletrummet.


Toiletrum med toiletskabe under håndvask og over toilettet.


Der er otte knager, godt med hylder og loftuge i taget. Bruseudstyr fås som ekstraudstyr.


Her er selvfølgelig den skandinaviske skiboks under siddegruppens tværvendte sofa.


Layout på de syv Polar Edition modeller i årgang 2020.

Polar sælges i Danmark af 3 forhandlere, bl.a.: Hinshøj Caravan www.hinshoj.dk/

Besøg Polars hjemmeside, hent brochure og find nærmeste forhandler på polarvagnen.dk/

Tekst & foto: JPR
Grafik: SoliferPolar AB
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar