Polar fortæller i en pressemeddelelse

Hvem har ikke prøvet at komme frem til campingpladsen og glædet sig til en god frokost med kolde øl og vand, og så åbne køleskabet for at konstatere at drikkevarerne er lunkne og smørret er flydende. Den svenske campingproducent Polar har nu løst det problem.

”Vi har lyttet til vores kunders ønske om at få et rigtigt køleskab i campingvognen som fungerer lige så godt som det hjemme i køkkenet”, udtaler direktør Tony Ekström fra Polar.  ”Det nye flotte italiensk designede køleskab er specielt hjemtaget til det danske marked, hvor vi ved, at mange kører sydpå om sommeren. I Sydeuropa stiger temperaturen hurtigt til over 30 grader og ved så høje temperaturer kan de traditionelle 3-vejs-absorptionskøleskabe ikke følge med længere. Med Polars nye kompressorkøleskab er der aldrig problemer med at holde temperaturen nede og maden frisk.”

Når det gælder fryseren er kompressorskabet også overlegent. Det smukke design er i fuld harmoni med det skandinaviske design i Polars program for 2017. Polars campingvogne udmærker sig også ved den store lasteevne og lave egenvægt samt de unikke køreegenskaber. ”Det sikrer, at man starter ferien frisk og veludhvilet. Det er noget vi har stort fokus på hos Polar” understreger Tony Ekström.

”For at booste salget i Danmark har vi lavet en speciel DK-pakke som vi tilbyder til en meget attraktiv pris. I pakken er det mest efterspurgte udstyr fra de danske kunder” slutter Tony Ekström.

Polar har nu 3 forhandlere i Danmark og kan således tilbyde et godt servicenetværk over hele landet. Efter Polars købet af Cabby Caravan AB kan de 3 forhandlere: Camping Parken Herning, Hinshøj Caravan i Randers og Kai’s Caravan i Ejby også tilbyde nye spændende planløsninger og selvfølgelig servicere med reservedele etc.

Yderligere information fås af Christian Jørgensen, Camping Parken Herning, tlf. 3073 9830.
Besøg os også på  Ferie For Alle i Herning på stand F 5030

Annonce:

Efterlad din kommentar