Efter et par års pause er Eriba Nova S fra Hymer ”back in business.” Og selv om det må være svært at finde på forbedringer, så er den nye model igen fornyet så man bliver imponeret. Det som imponerer mest er stadig den flotte finish og valg af løsninger som er solide, praktiske og som samtidig ser godt ud. Ligesom i de flotte og gennemførte Hymer autocampere. Og det er også herfra der er mange fællestræk i den nye Nova S. Udvendigt er der kommet nyt design med ny hæk (bagende) som har fået nye lygter og rangergreb. Hymer har valgt deres velkendte PUAL-konstruktionsteknik med ekstra høj stabilitet og isolering.


Lige når du kommer ind lægger du mærke til den ekstra store rundsiddegruppe og de nydesignede køkken. Den indvendige ståhøjde er på 198 cm, og alle vinduer har de nye PU-rammer, dobbelt glas, indbygget myggenet og mørkelægningsgardin samt nye tekstil rullegardiner. Læg også mærke til magasinsiderne. De har fået beklædning i samme tekstilvalg som betrækket.


De langsgående sofaer i rundsiddegruppen er henholdsvis 137 og 179 cm lange. Den tværgående er 204 cm bred. Hele vognen er udstyret med det fabrikken kalder, for Eriba-Exclusiv multifunktionslys i LED hybridteknologi, så du kan tilpasse lyset i vognen på rigtig mange måder. Det nye møbeldesign hedder Velvet Ash. Her er læderbeklædte sidevægge og bordet har højglans-finish, ridsefast overflade og kromkant. Du kan vælge mellem fire forskellige stof-stilverdener med velforarbejdede stoffer og farvemæssigt tilpassede puder, sengetæppe og borddug.


Indgangsdøren har affaldsspand, knager, vindue med mørkelægningsgardin, og der er myggenetdør i fuld højde. Ved siden døren er der vitrine, TV plads med fladskærmsholder, skab og plads til CD-, eller DVD radio. Over døren er der betjeningspanel for teknik og Truma iNet panel.


Siddegruppens særlige design har en flot afslutning ved køkkenblokken. Den er både bred og rummelig med store skuffer.


Køkkenbordet har også højglans-overflade og køkkenvæggen er i ét stykke og baggrundsbelyst.


Køleskabet rummer 148 liter inkl. 12 l frostboks. Der er skuffe nederst og skab øverst.


Køkkenskufferne er udstyret med soft-close og integrerede grebslister.


I overskabene er der indrettet kaffemaskineudtræk i vitrineskabet.


Under klædeskabet er der tørreskuffe. Den viste model er ekstraudstyret med Alde centralvarme.


I det todelte toiletrum er der god plads omkring håndvasken. Alle modeller har bænktoilet, i denne model er der ekstramonteret luksusbruseudstyr med faste brusevægge, bruser og vandfaste overflader. Læg også mærke til ædeltræsristen og tørrestativet ved toiletskabet på bagvæggen.


Vognen totalbredde er 240 cm, og madrasmålet på den franske seng er på 200 x 150 cm.


I magasinet kan du se fordelene ved Eribas Raum+system, som holder magasinet fri for ledninger og installationer.


Der er ekstra stor serviceluge i sengemagasinet.


Der er Panorama tagluger i opholds- og soveafdelingen. Det giver et ekstra godt lysindfald og mulighed for ventilation.


Her ser du overskabene i siddegruppen og den fleksible loftbelysning.


Nova S er udstyret med et glasfiberarmeret plast-gulv i en 51 mm træfri let konstruktion. Gulvet er også isoleret med Styrofoam. Vognens 50 l ferskvandstank ligger under gulvet i et ekstra isoleret magasin.


Gaskassen har parallel-åbning, lav læssekant, aluminiumsbund og er ind mod beboelsesdelen.


Vognens tag i robust aluminium har ingen langsgående sømme som der kan trænge fugt igennem. Som ekstra beskyttelse mod vejr, vind og hagl kan du få ekstramonteret en glasfiberarmerede plastbelægning. Den forhindrer også evt. mekanisk skade på tagfladen. Nova S er standardudstyret med alufælge.


Grundrids og nøgledata for Eriba Nova S 545.

Se mere om Eriba campingvogne på www.eriba.com/dk/

Tekst & foto: JPR
© 2017 Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar