Hymer, der nu kommer til at hedde ERIBA er nok mest kendt for de lette Touring-modeller med hæve-sænketag, der med deres retro-look vækker opsigt.
De legendariske Tourings-modeller, der er lave og kompakte, nyder kultstatus, men ERIBA er også meget andet:

Den lette Feeling-serie er lidt større vogne – også hæve-/sænketag, men har et mere traditionelt ydre. Kendetegnenede ved vogne med hævesænketag er, at de giver en lavere vindmodstand og derfor gode køreegenskaber.

ERIBA Exciting og Nova (Light, S, GL, SL)-serierne er traditionelle campingvogne. Helt ny er Living-serien, der er lette vogne, men et specielt skandinavisk interiør. Vi har været så heldige at få en prototype, som vi “afslører” til “Alletiders Weekend” 6.-7. jan. 2018 kl. 11. Det er en meget enkel og stilren vogn, som også vil kunne fås med queensbed.

Om Hymer-Eriba
Hymer ERIBA har været med hele vejen fra den spæde start i 1957, hvor Erich Bachem (ERIBA) og Erwin Hymer bygger Ur-Troll som den første campingvogn.
Overskrifter som kvalitet, brugervenlig og komfort. Hymer-ERIBA er i dag både en traditionsrig og meget innovativ fabrikante, hvor Hymer Eriba går efter at være på forkant med udviklingen.

Hymer Eriba er en godt isoleret campingvogn opbygget efter Pual Systemet, med vandafvisende opskummet polyuretan i sandwichkonstruktionen, Hymer Eriba  opbygger sider og tag i indstøbte galvaniserede stålforstærkninger, derfor undgås råd.Kom forbi til Alletiders weekend den 6. og 7. januar 2018 og se den helt nye Eriba Living.

Læs mere om Alletiders weekend her .:https://www.kg-camping.dk/nyheder-info/kg-camping-nyheder/nyheder/120-alletiders-weekend-2018

Annonce:

Efterlad din kommentar