2017-Nova-S-01

Pressemeddelelse.:
Hymer lancerer sit nye flagskib ved allerede nu at vise de første billeder af den nye Nova S. Sportslig, moderne og luksuriøs er de tre ord, man kan benytte om dette nye flagskib. Et helt nyt design både udvendig og indvendig.

Det nye udvendige design viser sig bl.a. ved et helt nyt specielt udviklet lygtedesign og helt nye linjer. Premium materialer og et helt perfekt afstemt belysningskoncept gør denne campingvogn komplet. Også til vintercamping eller helårscamping, da vognens helt specielle opbygning med højtisolerende materialer i PUAL sikrer et godt indeklima. Den nye Nova S vil i første omgang være at finde i tre udvalgte indretninger.

Siden 2007 har Nova S været kendetegnende og trendsættende for luksuscampingvogne og i dag næsten 10 år efter, er vi stolte af at kunne præsentere en ny milesten i dette øvre markedssegment. Målet med den nye Nova S er helt klart at sætte nye standarder indenfor camping.

2017-Nova-S-02

Innovativt design, det nye look på Nova S
Den nye Nova S er særdeles genkendelig på sit helt nye ydre look. Det bringer os hurtigt til vognens bagende, der fremhæver sig ved en helt ny baglygtekonsol, hvis design kommer fra automobil verdenen. Designet med smarte ”udstødningshuller” der giver et helt unik look og fungerer samtidig som adgang til støttebenene under vognen. De nye multifunktionelle baglygter med den seneste nye LED teknik, symboliserer Hymers logo med de tre striber. Helt nye aluminiumsfælge specielt designet til Nova S er selvfølgelig standardudstyr. Vognens bredde på 250cm byder på endnu mere plads, frihed samt komfort.

2017-Nova-S-03

Indvendige værdier
Med den nye Nova S beviser Hymer endnu engang, at de er pionerer indenfor caravans og design. Møbler, materialer og farver, alt går op i en højere enhed, og udstråler virkelig en stil som på et topmoderne luksushotel. Møbler og ikke mindst køkkenet i højglas materialer med indbyggede greb er med til at løfte vognen op i en klasse for sig. Loftet er beklædt med microfiber materiale og væggene med læder i åndbart kunststof, som er med til at give vognen er dejligt lyddæmpet opholdsrum.

Et andet højdepunkt er det nye belysningskoncept, som bruger et stor udvalg af forskellige lyskilder, der er med til at skabe en lys og attraktiv atmosfære. LED lys over siddegruppen, lyselementer under overskabe, stor loftlampe med indbyggede spots sikrer en optimal belysning i opholdsrummet. Soveværelset kommer med helt nye justerbare læsespots, og er som resten af vognen udstyret med masser af indirekte belysning, som f.eks. i barskabet, over køkkenet og på badeværelset, som også er udstyret med plexiglas på vægge for at skærme af for vand.

2017-Nova-S-04

Innovativt standardudstyr
Den nye Hymer Nova S er selvfølgelig bygget med det innovative ”raum+system”, der sikrer at alle magasiner er frie for kabler og vandrør, som pænt er gemt af vejen i en specielt designet installationskanal langs væggen.

Ligesom den tidligere Nova S model, er denne nye udgave fuldt ud velegnet til helårscamping dvs. også vintercamping takket være Hymer ´s PUAL isolering, der sikrer op til 51 millimeter tykt gulv, vinduer med dobbeltglas i PU Rammer, isoleret gaskasse ind mod opholdsrummet og som tilvalg ALDE centralvarme og gulvvarme. Den ”træ” frie konstruktion af gulvet, giver en mindre egenvægt og beskytter mod skader og fugt.

Tre forskellige grundplaner vil være klar til levering i 2017: En enkeltaksel model Nova S 545, dobbeltaksel modellerne Nova S 620 og Nova S 690.

Se mere på www.eriba.dk og https://www.eriba.com

 

Annonce:

Efterlad din kommentar