Campingferie.dk har besøgt Hinshøj Caravan  og kigget nærmere på 2023 modeller som vi præsenterer løbende. I første omgang kigger vi på den mindste Polar campingvogn.

Hinshøj Caravan a/s Gl. Viborgvej 392. Ålum 8920 Randers www.hinshoj.dk

Polar campingvogne bliver bygget i Norrland i Sverige, i byen Dorotea i det sydlige Lappland. Byens har ca. 1.643 indbyggere. I dette område ved man at en Polar campingvogn skal kunne klare ned til -40 graders kulde, som det nemt kan blive i området.

Den første 2023 model vi kigger på er en Polar Original 520 FW som er en af de populæreste modeller, måske den populæreste, af de mange Polar modeller.

Polar producerer over 30 planløsninger fra 520 cm til 730 cm i et hav af spændende planløsninger. Du kan se de mest populære modeller hos Hinshøj Caravan.

Men i dag kigger vi på den mindste model nemlig Polar 520.

Her kan du læse om længde, bredde, vægt og teknik som vognen rummer.

Bagenden på Polar 520

Svensk håndarbejde

Vognen er 250 cm bred så siddegruppen er rigtig rummelig.

 

Vinkelkøkken midt i vognen.

 

Plads til stort tv til venstre og til højre kompressorkøleskabet, som er en super model hvor du kan styre køling hver for sig i frostrum og køleskab. Et stort plus er at du kan slukke for frostboksen hvis du ikke har behov for den på en tur. Det betyder at køleskabet ikke bruger meget strøm. Det kan være vigtigt hvis du har planer om at overnatte uden af få 230 volt.  Men det vigtigste er at et kompressorkøleskab kan køle uanset udetemperaturen.

Stor dobbeltseng på 195 x 144 cm.

 

Toiletrum.

Herser du en oversigt over de mange Polar modeller.

Yderligere information hos Hinshøj Caravan.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar