Polar 2020: Vinkelkøkken muligt i alle serier


I andet afsnit fra Elmia Husvagn Husbil 2019 kan du se en af de nye 2020 Polar modeller. I Polar 560 CTH VK er det nye vinkelkøkken fra Edition modellerne flyttet ind i én af standardmodellerne. I andre modeller, hvor der er plads til det, kan du bestille det som ekstraudstyr. Polar 560 CTH VK er i øvrigt forbavsende rummelig.

Indretningsmæssigt ser den nye 560 CTH VK velkendt ud. Det er kun køkkenet som skiller sig ud. 2020 årgangen er dog opdateret på en lang række væsentlige punkter. Der er nu såkaldte Premium dæk på alle modeller. Chassiset bliver forstærket med en ekstra forstærkningsbjælke under midtergangen. Det gøres for at øge stabilitet, vejgreb og vridningsstabilitet endnu mere. Der kommer 15″ alufælge på alle vogne, og så er der altid en 28 x 28 cm tagluge i alle toiletrum.

En af de største nyheder er et 7” betjeningspanel ved døren. Den har indbygget DAB radio og Bluetooth og er hjertet i overvågning og betjening af vognens teknik og kommunikation med Polars egen AR-app. Rundsiddegruppen er stor og rummelig. En opredning måler 225 x 160 cm. Læg også mærke til hævede ryghynder i hjørnerne. Alle tekstiler sys i Sverige.

I dørsiden er der dørgarderobe, køleskab, opbevaringsskabe og toiletrum.

I modsatte side er der køkken og dobbeltseng. I vognenes forreste hjørne er der indbygget USB-udtag i de nye læselamper. Det samme gælder lamper i køjer.

Det store vinkelkøkken med sammenbygget komfur og gas bageovn rummer både flotte og funktionelle detaljer.

Læg mærke til den elegante vægbeklædning, som fås i flere varianter, rammevinduet og den flotte køkkenvask. Der er to elektriske induktions kogepladser og to kogepladser med gasbrænder.

Et køkken i en nordisk campingvogn har altid været meget rummeligt. Denne Polar er ingen undtagelse. Alle skuffer har nu Soft-close.

Det samme gælder pladsen i overskabene.

TV-pladsen er ved dørgarderoben og der er mikroovn under køleskabet.

Ved døren er der myggenet i fuld størrelse, vindue og solide håndtag og lås. Dørgarderoben har indbygget varme.

Køleskabet fra Thetford, som nu altid har en sort frontplade, rummer 170 l inkl. 31 l separat frostboks. Der er praktiske skuffet under det lille vindue ud til forteltet.

Dobbeltsengen i det franske soveværelse har et madrasmål på 198 x 145/130 cm.

Der selvfølgelig dobbeltbund og udvendig serviceluge i det store magasin under dobbeltsengen.

Der er lysliste over overskabene og åbne hylder under dem.

Toiletrum med brusebund og mulighed for ekstramontering af brusemulighed.

Der er OK med plads og nu, håndklædetørrer i alle de modeller det er muligt.

Åbne overskabe i rundsiddegruppen.

Indretning af de to Polar 520 og fire Polar 560 modeller.
Polar sælges i Danmark af tre forhandlere, bl.a.
Hinshøj Caravan vest for Randers (http://hinshoj.dk/).
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar