StandBy årgang 2020: Brug forteltet 365 dage om året


I tredje afsnit fra Elmia Husvagn Husbil 2019 kan du se mere om StandBy helårsteltet. StandBy bliver i 2020 opdateret med nye paneler som har rektangulære vinduer. De nye paneler kan eftermonteres på alle de eksisterende modeller. I den nye årgang er der også kommet sorte græskanter.

John Damgaard fra Dansk Teltimport fortæller, at når der monteres Thermo tag i et StandBy fortelt, forsvinder evt. kondens. Og så lægger Thermo taget en stor dæmper på de lyde som måtte komme udefra.

På det forrige billede står John i døren ud til denne StandBy Veranda, som er en af flere udbygningsmuligheder på de forskellige modeller. Udbygningen måler 2,5 x 2,5 meter.

John fortæller, at i denne veranda er der monteret læstykker til tre sider og vinduer øverst på gavlstykket. Du kan selv vælge om der skal være læ på det ene fag eller på begge stykker. Er vejret godt, kan vinduesstykket rulles op under taget.

I den modsatte side af udstillingsteltet er der monteret en StandBy Veranda Total. Veranda Total er en komplet tilbygning på 2,5 x 2,5 meter med sider, vinduer og dør. Fås med de eksisterende gardiner. Med andre ord, en komplet veranda som kan bruges til både fornøjelse og privatliv, f.eks. et ekstra soveværelse, et børneværelse, en spisestue og lignende formål.

Her ser du den nye dør med et lodret vindue. Døren holdes lukket med magnetlåse og den passer i rammen til de gamle døre.

John står her under en StandBy Veranda (med stativ og tag) som er monteret på siden af en af de små modeller. Dette er en udstillingsmodel for Verandaen måler normalt 2,5 x 2,5 meter.

Her ser du verandaen fra den modsatte side. Den viste version kan f.eks. også bruges som læ mod regn på indgangspartiet.
StandBy og øvrige produkter fra Svenska Tält sælges i Danmark af Dansk Teltimport.
Se mere på www.teltimport.dk
StandBy produceres af Svenska Tält fra Dorothea i Lapland.
Se mere på www.svenskatalt.se
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar