Der er ingen tvivl om at de solide og velkendte StandBy helårstelte er topscoreren hos Dansk Teltimport, den danske forhandler af Svenske Telts produkter. Og selv om startbilledet er fra Sverige, så ses de otte forskellige modeller over hele Danmark.


De robuste materialer, prisen, omfanget af ekstraudstyr og mulighederne for udskiftning af paneler er alle grunde til StandBys popularitet hos mange fastliggere. Her ser du den mindste model.


Alt efter model kan slusen fås i alternative størrelser. Og den praktiske sidedør bliver også valgt af de fleste.


Er du på udkik efter et almindeligt fortelt til campingvognens teltskinne, et såkaldt A-måls telt, har Svenske Telt tre muligheder. Den ene mulighed er det 3 m dybe Svenske Telt Residens. Residens fås i seks forskellige størrelser i A-mål mellem 745 og 1.250 cm. Residens har tag i belagt polyester og sider i 300 grams akryl. Standardstængerne er i stål. Alternativt kan du vælge aluminiums-stænger. Der er flere muligheder for valg af gardiner og udvendige farver.


Svenske Telt Diplomat er en 250 cm dyb udgave af Residens. Bortset fra dybden er mulighederne de samme som for Residens modellen.


Svenske Telt Camping er et 250 cm dybt ekstra rejsevenligt fortelt. Det er ca. 25 % lettere end et den tilsvarende størrelse i Diplomat serien. Camping har også sider i 300 grams akryl, men taget er syet i et lettere materiale.


Svenske Telt Sunside er en markise med fastsyede gavle og en front som kan tages af og sættes på efter behov.  Sunside får i to bredder, 300 og 360 cm, dybden er på 200 cm, stængerne er i aluminium og det vejer enten 10 eller 12 kg.


Svenske Telt har to opbevaringstelte i programmet. Bundmålet på de to modeller er på 150 x 200 og 250 x 200 cm.


Universal 320 har et bundmål på 320 x 220 cm. Det skrå tag gør det ekstra helårsegnet og det er muligt at få vintersikring og indertag som ekstraudstyr.


Universal 400 har et bundmål på 400 x 220 cm. Mulighederne er de samme som på Universal 320. Begge modeller fås i enten sort eller blå farver.


John Damgaard fra Dansk Teltimport viser her Ren Fritid vask og voks. Et ekstra drøjt og effektivt rengøringsmiddel til både autocampere og campingvogne. Ren Fritid har også en populær klosetvæske som fås i en 2,5 l dunk.


Læsejlene fra Svenske Telt fås både med og uden indsyet vinduer. Der er den viste model med vinduer, en udsigtsmodel med ekstra stort vinduesareal (begge er 130 cm høje) og en udgave uden vinduer som er 110 cm høj. Alle tre modeller er 6 m lange. Der er 8 forskellige designs at vælge imellem. I Sverige kan de fås i alternative længder på 300, 450, 750 og 900 cm. Spørg Danske Teltimport for yderligere detaljer.

Se mere på www.teltimport.dk

Tekst: JPR
Foto: Svenske Telt og redaktionen
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar