Nu er den her endelig – den længe ventede veranda til StandBy forteltet

Igennem flere år har StandBy campister efterspurgt en veranda eller en udbygning til deres StandBy fortelte. Ventetiden er nu over. Den præsenteres for de danske campister, for første gang, på Ferie For Alle i Herning til februar.

Samme kvalitet og design
Verandaen kan nemt eftermonteres på alle StandBy fortelte og monteringen er ikke mere kompliceret, end man selv kan gøre det. Verandaen kræver, ligesom forteltet, fast gulv. Den er lavet i samme materialer og i samme stil og kvalitet som resten af forteltet, så designmæssigt passer det helt perfekt sammen.
Verandaen er 2,5 m x 2,5 m, så der er fin plads til et lille havebord med et par stole. Man kan frit vælge om man vil have en højre- eller en vestrevendt veranda. Og hvis man endelig vil, og har pladsen, kan man jo også have begge. Afdækningsstykkerne er ekstraudstyr, og her kan man vælge op til 5 stykker. Med 5 stykker giver det rigtig fin læ på verandaen, og man har stadigvæk en bred indgang.

Hvorfor et StandBy fortelt
StandBy forteltet er et svensk produceret fortelt, der er designet til at stå ude hele året i al slags vejr og vind. Det er meget robust og er blevet gennemtestet af campister – ikke bare herhjemme, men også i Norge og Sverige står der hundredevis af StandBy fortelte, der har stået igennem mange år. Faktisk står der stadigvæk nogle af de allerførste StandBy fortelte, der blev stillet op i Sverige for nu 25 år siden.

StandBy er ikke bare et praktisk fortelt fordi det kan tåle at stå ude hele året. Det er også praktisk, da du kan køre fra forteltet og det kan blive stående. Med afdækning på bagvæggen, kan du lade alt blive i forteltet, køre en tur med din campingvogn, og komme tilbage igen og alt er som du forlod det. Alle StandBy fortelte leveres komplette, med alt du behøver for at kunne køre fra det.

StandBy forteltet fås i otte forskellige størrelser. Og det største og mest populære, StandBy 7000, måler hele 740 cm. I længden og 380 cm. I dybden (inklusiv slusen).

Fortelt for livet
Med et StandBy fortelt, behøver du ikke længere at tænke på at skulle skifte fortelt. Med den rette vedligeholdelse, holder forteltet i mange år. Ja, højst sandsynligt igennem hele dit campingliv. Man kan også tilkøbe andet ekstraudstyr end verandaen. Der kan tilkøbes skillevæg, dørmarkise og “rigtig” dør. Man har også stor medbestemmelse på farvevalg. Der er tre forskellige farver at vælge mellem på striben på fronten og man kan vælge imellem flere gardinfarver.

Kig forbi Ferie For Alle i Herning d. 23. – 25. februar, 2018 og se et StandBy fortelt med den nye veranda stillet op. Du finder Dansk Teltimport i Hal H, stand 6080.

Se mere her.: http://www.teltimport.dk/

Annonce:

Efterlad din kommentar