1.215 udstillere fylder MCH Messecenter Herning med ferier af en hver afskygning, når Skandinaviens allerstørste feriemesse Ferie for Alle løber af stablen 23.-25. februar 2018.
Februars mørke og kulde sætter gang i drømmene om ferier hos mange. På Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning har besøgende muligheden for at gøre drømmene til virkelighed.
– Vi er stolte af, at kunne præsentere et rekordstort udstillerfelt, der både er bredt og veloplagt. De 1.215 udstillere fordeler sig på fem temaområder – Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf, og er hver især eksperter på deres områder. Det giver besøgende en unik mulighed for at finde inspiration, sammenligne priser, se nyheder og opleve en messe fuld af oplevelser, fortæller projektchef Anders Ladefoged Mortensen, MCH.
Meget mere end køb og salg
Ferie for Alle er mere end en handelsmesse – det er en oplevelsesmesse, hvor besøgende kan forvente alt det, internettet ikke kan give; råd fra eksperter, individuel vejledning, god underholdning og sågar smagsprøver. Det beviser et kig på messeprogrammet for blandt andet Danmarkshallen, hvor der igen i år vil være topunderholdning af blandt andre Cirkusrevyen.
– Rigtig mange af udstillerne har underholdning, konkurrencer og oplevelser for både store og små med sig til Herning. De går op i at gøre messebesøget til en unik oplevelse, og det kan de besøgende se frem mod, siger Anders Ladefoged Mortensen.
På Ferie for Alle kan besøgende desuden gratis tage for sig af inspirerende rejseforedrag. Hen over de tre åbningsdage vil udstillerne i over 200 foredrag dele ud af alt fra rejsehistorier og ferietips til overvejelser, når man køber en feriebolig i udlandet og praktiske råd om at rejse med børn.
Charter, specialrejsebureauer og masser af camping
Som det eneste sted i Danmark samler Ferie for Alle samtlige vigtige, danske charterbureauer under ét tag. Det giver en unik mulighed for at udforske, sammenligne og personliggøre årets charterferie.
Desuden kan besøgende i de to Udlandshaller møde de officielle turistbureauer fra rigtig mange populære ferielande, repræsentanter fra de vigtigste, jyske lufthavne og nogle af landets mest eftertragtede rejsebureauer samt specialrejsebureauer.
I campinghallerne præsenteres samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland. Området byder også på Danmarkspremieren på den nærmest sagnomspundne vogn Kabe Royal Tower – en toetagers campingvogn i luksusklassen.
Årets Partnerland på Ferie for Alle er Spanien. Det betyder ekstra fokus på landet, som for mange er lig med sol, strand og lækker middelhavsgastronomi. På Ferie for Alle deltager landets officielle turistkontor og repræsentanter fra næsten hver eneste region i landet.
Ferie for Alle 2018 foregår i MCH Messecenter Herning fra 23. til 25. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på 1.215 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade danskere.
Se mere om Ferie For Alle her.: http://www.ferieforalle.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar