På Ferie for Alle viste Sørens Camping fra Herning tre Walker fortelte. To af dem, Walker Palace 360 og Walker Ellips, er nye 2018 modeller og Walker Palladium 350 er en populær gammel kending.

Den store nyhed i årgang 2018 er Walker Palace Air Easy, et helt nyt lufttelt der fås i to størrelser. Palace Air Easy, der er så nyt at det ikke kom med i 2018 kataloget, fås i størrelserne 360 og 400, som også er bredden på modellen i cm. Fronten er let buet og dybden på det midterste stykke er 300 cm. I hver side er der ventilation oppe i hjørnet. Ventilationen kan åbnes og lukkes med en praktisk udvendig klap.


Både side- og frontpaneler kan lynes af. Der er dobbelt luftpumpe, gardiner, understykke, hjulklap og trykstænger som standardudstyr. Du kan derudover få verandastang (luftstang), termoloft, Jolax gulvtæppe, Annex og indertelt som ekstraudstyr.


Det nye Walker Ellips 280 fås nu med en valgfri PVC bund som sættes på front, sider og bagstykke med et velcrobånd. Udhænget er på 50 cm og dertil kan du købe et 2 m dybt Ellips 200 soltag som lynes på udhænget. Ellips 280 fås i skinnemål fra 870 til 1.095 cm og er 280 cm dybt.


Her ser du PVC bunden sat på. Den er ekstra god til at holde fugt fra jorden ude af teltet, også når det regner. Der er ventilation i det ene sidestykke og i fronten. Sidestykkerne kan byttes rundt efter behov (vindretning). Som ekstraudstyr kan du bl.a. få udbygning, indertelt og Power Grip til stængerne.


Walker Palladium 350, der har en dybde på 350 cm, er et oplagt fastliggertelt til campister som gerne vil have ekstra god plads i forteltet. Størrelsen giver gode muligheder for fleksibel og individuel indretning. F.eks. et 240 cm dybt fortelt med integreret overdækning på 110 cm. Eller et dybt fortelt med lukket vindfang og rummet opdelt via en skillevæg. De forskellige Frontstykkerne kan placeres og byttes rundt efter behov. Det samme kan rumopdelingen.


Hvis du f.eks. køber en skillevæg kan du indrette Palladium som en vinkelstue med vindfang.
Som ekstraudstyr kan du få solsejl, udbygning, PowerGrip og ekstra stænger, udbygning, indertelt, stormbånd m.m. Walker Palladium 350 fås i skinnemål fra 810 til 1.175 cm.


Walker møbler til Walker telte. De stribede Walker Easy-Chair positionsstole med høj ryg i farvevarianten Kapas-Black koster i 2018 det samme som sidste år. Stolene vejer 4,5 kg pr stk. Du får en campingstol med ryglæn der har en indbygget lændestykke, nakkestøtte og 7 trin at vælge imellem. Sammenklappet i magasinet måler en stol kun 102 x 60 x 11 cm.

I hjørnet ser du Walker Easy-Store 3, et kombineret opbevaringsskab og side bord. Topplade og hylder er i MDF med aluminiumskant. Easy-Store 3 kan klappes sammen og bæres i en medfølgende bæretaske.

Se mere på www.scamping.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar