Jan Olesen fra Tåstrup er en aktiv campist som bl.a. har været med på de fleste af Campingferies guidede campingture. Han har netop købt et nyt luft fortelt og det er der komme denne lille historie ud af som Jan har skrevet og taget billeder til som han har sendt til redaktionen på Campingferie.dk.
Hvis du har en lille historie som du kan tænke dig at glæde andre med kan du sende den til peer@neslein.com

Jan Olesen fortæller:
Her er en lille historie om mit Walker Palace 400 lufttelt som jeg har købt hos Sørens Camping i Herning.
Hvor mange lufttelte får man egentlig med støttestænger til siden af campingvognen og under tag eller termoloft og ikke mindst en veranda stang, så man kan rulle et af vinduerne halvt ned så man kan lægge vinduet ud over. Det er vist ikke standard på mange andre lufttelte.

 

Her på billedet ser du støttestangen (standardudstyr) der skal stå op af campingvognen så teltet slutter tæt til vognen.

Her ser du verandastangen i midten som er standardudstyr, så man kan lægge en del af fronten ud over, så det er ikke ligger og krøller. Verandastangen i midten er standardudstyr, mens verandastængerne til de 2 andre vinduer i fronten er ekstraudstyr.

Her ser du fronten fra en skæv vinkel hvor du kan se at vinduerne i fronten er rullet halvt ned og lagt ud over verandastænger.

 

Og her er det hvide termoloft som er standard udstyr monteret i loftet. Det er i øvrigt ganske nemt at montere.

 

Her ser du teltet pumpet op.  Man pumper 4 steder i de sorte luftkanaler og så er der seks små luftkanaler i loftet som ligeledes skal pumpes op. De giver en rigtig stabilitet.

Yderligere informationer og priser fås hos Sørens Camping på deres hjemmeside www.scamping.dk

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar