Peer Neslein fortæller:
Som du kan se er det super godt vejr, så jeg tager mig sammen og får Lisbeth til at hjælpe mig med at trække forteltet gennem skinnen. Så kan jeg godt klare resten og så kan Lisbeth hjælpe til med gardinerne.
Teltet er et Ventura Air Dove som er nyt så den model har jeg ikke sat op før. Det er et deltelt som ikke fylder hele vognens længde men kun 3,5 meter i teltskinnen.

 

Jeg har taget siderne af så teltet ikke er for tungt at trække op gennem teltskinnen. Og så det tog mig ikke lang tid at pumpe teltet op. Men der er en enkelt løs luftslange som skal pumpes op hvis man gerne vil have den monteret og støtte forteltet midt på fronten. Det er faktisk ikke nødvendigt i dag, men jeg vil gerne lige vise dig den.

 

Efter den er pumpet op er det bare at skubbe den på plads under luftslangerne hvor den holdes fast med velcro. I bunden på jorden står den på selv teltet som den så holder fast og støtter, hvis der skulle komme kraftig blæst.

 

Ind mod vognen i begge sider er der monteret sugekopper som holder teltet ind til vognen. Det er ganske smart.

 

Teltet har et lille smart udhæng som holdes på plads med en kort stang, som sikrer luftcirkulation i teltet, hvis man lyner ventilationsklapperne op. På billedet er de lukkede. Man kan faktisk lyne det lille udhæng af og tilkøbe et par stænger og et solsejl, som nemt lynes på. Så kan du også lyne de 2 fronter af så du får et dejligt solsejl.

 

Jeg har valgt at lave dør i denne side, som er læsiden, men du kan selvfølgelig også vælge at lave dør i den anden side.

 

Teltet har en smart detalje som gør at det kan anvendes til campingvogne og autocampere i forskellige højder, ligesom der er 2 vulster på teltet som passer til almindelige teltskinner og til de smallere teltskinner på markiser.

Se filmen “Luftpumpe eller stænger”
Se filmen om dette fortelt som kommer her på siderne i morgen. Den hedder “Luftpumpe eller stænger” og indeholder de 2 forskellige fortelte Ventura Air Dove og Isabella Sun Shine Plus, som jeg har med på denne tur.

I de næste dage skal vi også rundt og se på seværdigheder på Øland og i Kalmar og det kommer der også videoer af her på siderne.

På gensyn i morgen.

Lisbeth & Peer Neslein
Campingferie.dk

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar