Her viser Ann Kolster fra livingbykolster i Middelfart nogle af mulighederne for at få frisket campingvogn, båd og fortelt op med nye tæpper. Du kan både får fladvævede tæpper og tæppe med luv. Alle Kolsters tæpper er slidstærke og rengøringsvenlige danske tæpper. Priserne starter ved 4.300,- kr for campingvogne op til 539 cm, og 5.100 kr for autocampere op til 600 cm. Livingbykolster har skabeloner til de fleste modeller, men tilbyder også at måle din campingvogn/autocamper op, så det passer perfekt.
Har du allerede købt nye tæpper, men mangler at få dem kantsyet, kan livingbykolster gøre det for 44 kr. pr. m. Kontakt livingbykolster via deres hjemmeside.

Livingbykolster er neget mere end tæpper. Trænger din franske seng i campingvognen til et nyt lagen er der flere muligheder. Både i størrelse og farvevalg, f.eks. Off White, grey, beige og black. Du kan også få nyt sengetæppe, madras eller topmadras. Du kan f.eks. vælge en Kombi – madras med 10 cm koldskum nederst og 5 cm viskoseelastisk skum øverst, inkl. et lækkert kviltet ventilerende aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60 grader. Du kan vælge madrasser i farverne hvid og sort. Livingbykolster skærer madrassen ud i den facon, der passer til din campingvogn/autocamper. Oplys bare vognmærke, model samt årgang, så klarer livingbykolster resten. Ring og hør om mulighederne.

Livingbykolster kan også ombetrække hynder og deres faglærte møbelpolstrer og autosadelmager kan omposter hynder, både sæder og ryglæn. Du kan også få kiler, puffer, lændepuder m.m.
Sov bedre med en ny ergonomisk hovedpude som støtte og aflaster nakke og skulder. Den er god som støttepude. Puden har et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60 grader. Der er flere muligheder. Livingbykolster anbefaler en luksus hovedpude med fyld af viskoselastisk skum som støtter hoved og nakke. Betrækket har lynlås så du selv kan regulere mængden af fyld. Betrækket er i en ventilerende kviltet der kan vaskes ved 60 grader. Farverne er sort og hvid.
Ann firtæller, at livingbykolster sælger mange andre produkter, f.eks. disse lækre skind-sutsko som fås i forskellige farver – alt efter kundens ønske. Se mere på www.livingbykolster.dk
 
Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar