I dag kan du se nogle af de fire nye luftfortelte fra Kampa, et fra Trigano og kampagnemodellen Caravelair Antares Style 470. Vi starter med det nye Kampa Ace Air 500 Dual Pitch, den største af de tre modeller i serien. Læg mærke til den lavere vinkel, hvilket viser den nye højere Dual Pitch vinkel på taget. Det skarpe øje kan sikkert også se at vinduerne er blevet tykkere (40 %) og mere glasagtige.

I udstillingsmodellen er der monteret termoloft, der er åbnet der hvor tagvinduerne sidder. Læg også mærke til det ekstramonteret Sabre Link LED lys.

Næst nye model er det ekstra brede Frontier Air Pro 300 Dual Pitch. Har du 3 m lige teltskinne på din campingvogn, kan du montere det 7 m brede og 3 m dybe Frontier Air Pro 300 fortelt. Det giver rigtig mange muligheder for at udvide dit overdækkede opholdsrum.

Læg mærke til den gode plads, Sabre Link lyset og de forskellige muligheder for at åbne for frontpanelerne. Du kan også få en indertelt/sovekabine og meget mere.

Kampa Ace Air All Season er et ekstra solidt fortelt med en bredde på 4 og en dybde på 3 m. Læg mærke til designet med udhæng overfrontpanelerne, de udvendige rullegardiner og standardmonterede indvendige løse gardiner.

Her ser du Ace Air All Season indvendig. Læg mærke til det ekstramonterede Annex med indertelt.

Her ser du ind i sovekabinen hvor der står en solid specialdesignet køjeseng, som kan bære op til 80 kg i overkøjen og 100 kg i underkøjen.

Næste model er den nye udgave af Rally Air Pro 260 Plus som er ”født” med en udbygning til enten højre eller venstre side. Den samlede bredde er på 450 cm og dybden på 250 cm.

Har du brug for ekstra plads, kan du få et Annex til dén side som er uden udbygning.

Her ser du ind i udbygningen der har store vinduer i både side og gavl.

Er du på kik efter et ekstra solidt rejsefortelt der både kan bruges som almindelig fortelt og som et solidt solsejl, kunne dette 3 m dybe Trigano Pacifique fortelt være en mulighed. Se det nye KAMPA katalog  på www.campingagenten.dk

Trigano Pacifique er syet i belagt polyester, har stålstænger og fås i 11 forskellige størrelser i skinnemål fra 735 til 1.130 cm.

Og så skal vi se på den nye Caravelair Antares Style 470 Kampagne, den en af fem Antares Style kampagnemodeller. Standardudstyreret er omfattende og der er god plads til to på tur i vognen. Den er indrettet med rundsiddegruppe bagerst og en Queens Bed forrest. Læg mærke til servicelugen forrest. Vi vender tilbage til den når vi kommer ind i vognen. Se det nye katalog på www.campingagenten.dk

Her ser vognen fra døren. Læg mærke til de åbne hylder med lys i under overskabene. Interiøret er lyst og mange af udstyrsdetaljerne, f.eks. betrækket, kommer fra Allegra serien.

Der er læselamper med svanehals, LED lys i loftet og vinduer til tre sider. En opredning her måler 210 x 120/110 cm.

Der er stalddør med knager på indersiden og myggenet i fuld højde. Vognens klædeskab står mellem siddegruppe og toiletrummet.

Køkkenblokken står ved siden af døren med køleskabet bygget ind il en skuffe under køkkenbordet. Læg også mærke til det elektroniske betjeningspanel som sidder over døren.

Kompressorkøleskabet under køkkenbordet rummer 150 l. Køkkenvask og gaskomfur er bygget sammen.

Åbne overskabe i køkkenblokken.

Toiletrummet står modsat køkkenblokken.

Toiletrummet har brusebund, toiletrulle- og håndklædeholder som standard.

Der er monteret et toiletskab af træ over toilettet.

I soveværelset står der en Queens Bed med et madrasmål på 200 x 150 cm. Læg mærke til at der kun er klædeskab ved det ene hovedgærde.

Her ser du det store magasin under dobbeltsengen. Læg mærke til ”broen” ud servicelugen i dørsiden (mod højre).
Caravelair Antares Style 470 Kampagne har en totallængde, indvendig længde, udvendig bredde og højde samt A-mål på 670, 500, 230, 258 og 947 cm. Køreklar- og totalvægt er på 969 og 1.500 kg. Se mere om Caravelair campingvogne på dk.caravelair-caravans.com/
Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar