ktg-knaus-2017-caravans

Til 2017 sæsonen har Knaus udvidet sin forhandlerkreds i Danmark med ikke mindre end 3 nye forhandlere.

”Vi har længe haft for øje at få udvidet forhandlernettet, og har specielt haft fokus på de distrikter i Danmark, hvor vi har været uden repræsentanter gennem længere tid”, udtaler Kim Godballe fra Procamp, som er agent for Knaus Tabbert koncernen i Danmark.
I Midt- og Vestjylland er det et velkommen tilbage til Antons Campingcenter i Videbæk. Her har man tidligere været Knaus forhandler gennem en længere årrække, og efter en lille pause er man nu tilbage. De første vogne er allerede landet på Falkevej, og her glæder man sig over igen at kunne sælge til og servicerer de mange gamle Knaus kunder, der har været tilknyttet butikken.

Efter flere år uden, er der endelig igen også Knaus i Danmarks næststørste by Aarhus. Her er Campinggaarden i Ormslev blevet ny forhandler. Campinggaarden fik i foråret nye ejere, og de henvendte sig straks til Procamp, da Aarhus tidligere har været en Knaus højborg. Både hos forhandleren, og hos Procamp er der forventninger om, at man igen kommer til at stå meget stærkt i Aarhus og omegn. De første vogne er på plads i butikken, og der er mange flere på vej.

”Mojn til Knaus” lyder det også i det Sønderjyske. Her har man fået forhandlingen af de populære vogne hos NH Camping i Rødekro. De har ligeledes fået den første Knaus vogn ind i hallen, og der vil komme flere i de kommende uger. Knaus er for alvor tilbage i Sønderjylland, og det vil ikke mindst glæde de mange trofaste Knaus kunder i det syddanske.

For det fulde overblik over de danske Knaus forhandlere, besøg knaus.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar