Årets største nyhed: Knaus Azur er vendt tilbage.
I Danmark kan du vælge mellem fire forskellige modeller med en indvendig længde mellem 492 og 552 cm. Knaus Azur er bygget på fabrikkens nye FibreFrame teknologi.


Tre af de fire modeller har enkeltsenge i soveværelset. Læg mærke til at gulvpladsen er størst (eller bredest) ved rundsiddegruppen. Det giver både ekstra plads i skabe og gavner rumfølelsen i vognen.


Indvendigt er Knaus Azur også hel ny med fokus på indretning og smarte detaljer i et godt design. F.eks. mørke stofbeklædte vægge (smart wall) med opbevaringsrum eller hylder, stofbeklædt loft, bordplade med trækant, køkkenbordplade af træ, hvide låger og skuffer og Ambiente belysning.


Knaus Scandinavian Selection har i 2023 fået revideret sit ydre med ny sidegrafik med sort ProTec-ramme, mørke låg ved elstik, kanter på serviceklapper og køleskabets ventilationsriste. Knaus Scandinavian Selection er designet til camping i det nordlige Skandinavien – hele året.


Fire af de fem Scandinavian Selection en fransk dobbeltseng i soveværelse. Én, 590 UK har køjer ved siden af dobbeltsengen, 750 UFK har et todelt toiletrum og børneværelse bagerst og 650 UDF har en ekstra siddegruppe modsat køkkenblokken. Er der behov for det, kan du vælge køjer i stedet for siddegruppe med klapkøje i 650 UDF.


Et kik ind i børneværelset på Scandinavian Selection 750 UFK. To køjer er standard, tre fås som ekstraudstyr.
Se flere billeder her: Scandinavian Selection vogn med masser af plads og op til 7 sovepladser – Campingferie.dk

 


Knaus Südwind 60 YEARS jubilæumsmodellen kom egentligt i 2021 og du kan stadig nå at få en i 2023. Uden at kende den egentlige årsag, er det nok forholdene omkring Corona pandemien, så er det stadig en rigtig god og lækker campingvogn med et rigtig godt udstyrsniveau. Jubilæumsmodellerne kendes på det lyse betræk med jubilæumslogo, som også sidder udvendigt på siden af vognen.


Jubilæumsserien fås i 16 forskellige modeller. To modeller har en fritstående dobbeltseng, tre har stort køkken i fronten, fire har enkeltsenge, fem har køjer og seks har fransk soveværelse.


Et kik ind en Südwind 500 UF som bl.a. står hos Østsjællands Camping-Center. Læg mærke til det lyse interiør, indirekte lys, to tagluger og det åbne skab ved panoramaforruden.


Knaus Sport er på 15 forskellige modeller der passer til de fleste campisters behov. Bortset fra en fritstående dobbeltseng, finder du alle slags soveværelser, køjer og siddegrupper. I forhold til størrelsen, har alle modeller en høj lasteevne. Denne Knaus Sport 500 FU er fotograferet hos Kronjyllands Camping Center i Randers.


Indretningsmæssigt er der én med opredning af siddegruppe og klapkøje, tre med enkeltsenge, fem med tværvendt dobbeltseng, fem med fransk soveværelse, seks med faste køjer.


Her ser du interiøret i Knaus Sport 450 FU, én af de populæreste modeller. I de danske modeller er der et højt udstyrsniveau. F.eks. er stabilisator, støddæmper, myggenetdør, GFK tag, køleskab med automatisk energivalg, tøjstang i toiletrum, blæsevarme og elektrisk gulvvarme.
Se film her: Knaus Sport 450 FU – Campingferie.dk


Knaus Sport E.Power
De ti mindste modeller fås også i en særlig Knaus E.Power version uden gasanlæg. De 10 E.Power modeller er: 400 LK, 400 QD, 420 QD, 450 FU, 460 EU, 500 KD, 500 EU, 500 FU, 500 QDK og 500 UF. Du kan også få Knaus Südwind 460 EU, 500 FU og 500 QDK med det særlige E.Power udstyr.


Knaus E.Power udstyret er : Opbevaringsboks i front, intelligent elektronisk kontrol, Varme / klimaanlæg DOMETIC Freshwell 3000 (OEM), elektriske induktions kogeplader) og et kompressor køleskab.
Se film Sport E.Power her: Farvel til gas – Knaus tilbyder el (2022 model) – YouTube

Du kan bl.a. se E.Power. modeller hos :

Jysk Caravan Center
Kronjyllands Camping Center
Østsjællands Camping Center

 


Knaus Deseo og Knaus Sport & Fun er to specialmodeller er udviklet til campister der har brug for en campingvogn som kan medtage ekstra meget bagage. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi der sætter begrænsningerne. Udover indretning har begge modeller en stor bagdør som gør det muligt at laste store ting, f.eks. to motorcykler, surfbrætter, cykler, kasser med varer til et loppemarked, kasser til et fod- eller håndboldhold. Bare det kan komme ind gennem bagdøren, surres fast og lasteevnen ikke overskrides.


Knaus Deseo 400 TR som har ekstra stor bagdør og kan, som ekstraudstyr, opvejes til 2.000 kg totalvægt med ekstra stor lasteevne på 650 kg.


Et kik in gennem bagdøren på Deseo 400 TR hvor siddegruppen er sat op. Når du skal have stor bagage med, foldes siddegruppen sammen til to smalle skabe langs siderne. Du kan også få din Deseo med en sænkeseng bagerst.
Se film her: Campingvogn med plads til motorcykler, cykler eller en mobil håndværker – Campingferie.dk


Knaus Sport & Fun, der her vises som Black Edition udgaven, har en høj dobbeltseng forrest i vognen.


Et kik ind gennem bagdøren viser at der en mindre plads til bagage på gulvet, men også mere plads bo-komfort.
Se flere billeder her af Knaus Sport & Fun Black Selection – To i én – Campingferie.dk

Tekst: Redaktionen
Foto: Presse- og forhandlerbilleder
© www.campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar